Zpět

Již zítra pokřtí Načeva a Lavash nové album Milostný slabiky



Již zítra v úterý 14. května bude pokřtěno v pražském prostoru NoD nové CD zpěvačky Moniky Načevy a kytaristy Justina Lavashe s názvem Milostný slabiky. Album, jehož inspirací jsou básně Sylvy Fischerové, obsahuje 10 původních písní a jako bonus 9 remixů od českých a slovenských producentů a DJs. Součástí úterního večera bude také představení básnické sbírky Sylvy Fischerové Mare.

Milostný slabiky je v pořadí sedmé studiové album zpěvačky Moniky Načevy a první dvojice Načeva – Lavash. Nápad natočit společnou desku vznikl na koncertech Načevy a Lavashe, kteří spolu vystupují již několik let a tomu odpovídá i pojetí alba. Skladby zaznamenané ve studiu mají velice živou atmosféru a Načeva s Lavashem je záměrně nahráli ve stejné podobě, v jaké je budou hrát i naživo. Hudební doprovod a melodická linka jednotlivých skladeb vkusně pracuje s básněmi Sylvy Fischerové a citlivě tak dotváří jejich atmosféru. O vydání novinky se velkou měrou zasloužili fanoušci, kteří prostřednictvím portálu Hithit.cz dokázali vybrat více jak 60.000 korun.

Na rozhlasových vlnách a na Youtube už kolují první dvě skladby z nové desky – titulní Milostný slabiky a Sešitej svět. Dnes byla zveřejněna další písnička s názvem Tableta, kterou si můžete poslechnout zde.

Ani při práci na akusticky laděném CD nezanevřela Načeva na elektronickou hudbu a oslovila několik DJs a producentů z Čech i ze Slovenska s žádostí o remixy. Majitelé nového alba tak najdou v datové stopě hned devět remixů od Karaoke Tundry, Side9000, Alaverdi, Jiřího Buriana a dalších. Remix Milostných slabik trojice Krek-3ck-Jaslo si můžete poslechnout zde.

 

Křest nového alba proběhne v pražském experimentálním prostoru NoD 14. května od 20h. Kromě hudebního zážitku se mohou návštěvníci těšit také na vizuální zpracování Milostných slabik pod taktovkou VJky Texy. Autorka textů Milostných slabik Sylva Fischerová představí během večera svou básnickou sbírku Mare. O dobrou zábavu před a po koncertě se představí DJ Sepap. Vstupenky na koncert si můžete pořídit v předprodeji na pokladně NoD, v Ticketportalu anebo pomocí SMS ticket za 200 Kč. Za stejnou cenu budou lístky také na místě.

CD Milostný slabiky v luxusním papírovém obalu si budete moci zakoupit na koncertech anebo objednat na dobírku na webových stránkách www.naceva.eu a www.justinlavash.com.

Milostný slabiky tracklist:
1. Milostný slabiky
2. Sešitej svět
3. Uvidíš prase plné bahna, potkáš vůz plný démonů
4. Svět je plný květin
5. Přes mříže
6. Sestra ironie
7. Putuješ mi ustavičně celým tělem
8. Tableta
9. Dva hrady na skále
10. A potom tam viděla

Singl Tableta na Youtube:
Singl Sešitej svět na Youtube:
Singl Milostný slabiky na Youtube: 
Remix Milostných slabik na Youtube: 

www.naceva.eu
www.justinlavash.com
www.facebook.com/Monika.Naceva
www.facebook.com/JustinLavash

Poslední komentáře