Zpět

JungleDNB.cz tour v úterý 3.prosince v Crossu



Od září 2013 funguje na doméně www.junglednb.cz přehled akcí, na kterých se hrají zlámané beaty, jak se také někdy přezdívá hudebním žánrům jungle a drum and bass. O tento nový partylist pečuje parta djů a fanoušků těchto hudebních stylů, kteří se sejdou v úterý 3. prosince na párty v klubu Cross, aby vznik stránky oslavili. Vstup na akci je zdarma a všichni příznivci taneční hudby jsou na tuto party srdečně zváni.    

V úterý 3. prosince se v klubu Cross koná jungle a drum and bass party, na které se sejdou správci nového internetového partylistu JungleDNB.cz s  fanoušky těchto hudebních žánrů. Na hlavní stagi klubu Cross vystoupí dj Basstien z Bass Beast soundsystému, dj Tons z Caik crew, djka Kan-Jacca z Bassistaz, která provětrá čistě junglové a oldschool desky, Drumabassterds crew ve složení Volume Plus, Martyyno a Skáčko, Mad Bass Unity crew djs VirCZ, Binja, Smarty, za mladší generaci se zúčastní djové Avenues a Altec z Furious Freaks. Na druhé stagi bude probíhat drum and bassová oslava, kde svoje narozeniny oslaví dj Vi3tekk ze Spontal soundu.
Na této akci také proběhne informační schůzka Snow&bass 2014, což je "party na horách", které se bude konat v únoru 2014. Tato akce je první z řady nepravidelných parties kolektivu spojených s JungleDNB.cz, které budou uváděny pod názvem JungleDNB.cz Tour.

JungleDNB.cz tour
datum a místo: úterý 3.12.2013 20:00 Cross club Praha
vstupné: zdarma
účinkující:  Basstien (Bass Beast, LIR), Tons (Caik crew), Volume Plus (Drumbassterds crew), Martyyno (Drumbassterds crew), Skáčko (Drumbassterds crew), Kan-Jacca (Bassistaz), VirCZ (Mad Bass Unity crew), Binja (Mad Bass Unity crew), Smarty (Mad Bass Unity crew), Avenues (Furious Freaks, Bass Drop), Altec (Furious Freaks, Vestax), Vi3tekk (Spontal sound)

Připravila: mia/ Junglednb.cz

Poslední komentáře