Zpět

Kam vyrazit tento víkend na festivaly?



I tento víkend můžete tančit pod širým nebem. Nekoná se zrovna žádný obří festival, ale i tak nebídky jsou. Podívejte se, co vám doporučujeme!

Open air se tento víkend koná například v Roudnici. Uskuteční se na nádvoří roudnického zámku a zahraje třeba Chris Sadler a další. Vstup je příjemných 99 korun a jistě to bude prima open air s atmosférou! Více informací o Letním open air festivalu Roudnice nad Labem najdete zde http://www.facebook.com/events/278196592288190/.

Pokud budete chtít tančit pod hvězdami v Praze, nabízíme vám hned dvě akce. Jednak Riverside, která se koná v areálu Občanské plovárny a slibuje hned dvě stage. Jedno hiphopové a druhé, na kterém zahraje třeba hvězdný Timewriter!

Dále můžete tančit na Kampě, kde se v sobotu bude konat již několikáté pokračování akce La Bella Vida. Zahraje třeba Lilou, Monotype, nebo Click Joe. Začíná se již ve dvě hodiny odpoledne!

Zajímavý dvoudenní festival se koná ve Svitavách. Jmenuje se Rosnička, hrát se bude celý den a celou noc a čekají vás jak dýdžejové, tak kapelky jako například Midilidi nebo Čokovoko. Začíná se již dnes, vstup se neplatí a celá akce se koná v areálu rybníka Rosnička!

A nakonec vás chceme pozvat na Slovensko na festival Beefree. Hrát se bude hned na několika stage, tancovat budete moci na techhouse, dnb, techno, trance progressive a house, takže si vybere zcela jistě každý. Festival je dvoudenní a začíná se již dnes! Akce se koná tradičně na letišti v Piešťanech.

Připravila: mia

Poslední komentáře