Zpět

Kdo vystoupí na druhém vydání Riverside?



Po úspěšném prvním dílu open airu Riverside se hlásí o slovo jeho další pokračování, které se uskuteční již 21. září v Občanské plovárně v Praze. Jedna z posledních venkovních parties letošního roku přiveze poprvé do Čech dje a producenta Vincenza (Mobilee, DE).Na druhém flooru se představí legendární rappeři Mike Trafik a Orion, speciálním hostem party je pak domácí housová legenda Pavel Bidlo. Připomínáme, že obě stage budou při nepřízni počasí zakryté a zateplené. Bližší info k jednotlivým vystupujícím naleznete v článku.

Beefing Point Open - Air Stage
Vincenzo (Dessous, Mobilee, DE)
Vincenzo je opravdovou globální ikonou v oblasti světové house scény. V mladí se často poflakoval s lidmi jako je například Steve Bug, který mu také nabídl první hraní na jeho rezidentní noci Reduced v Hamburgu. S produkcí vlastních tracků začal již v roce 1995. O tři roky později spatřilo světlo světa jeho debutové album 1-800-Vincenzo, které mu přineslo mezinárodní věhlas. Na jeho hudebním vývoji a stylu se také podepsalo několik let strávených v New York City. Po návratu do Německa navazuje spolupráci s labelem Liebe Detail. Svým remixem Move D – Anne Will si získal širokou přízeň německého publika. Vincenzo je mistr hudebních převleků a umí skvěle kombinovat velmi rozdílné vlivy. Spolupracuje s největšími jmény světové taneční scény a jeho skladby pravidelně obsazují přední pozice v žebříčcích známých djs a časopisů. V rámci svého vystoupení na Riverside se v ČR objeví vůbec poprvé!

http://youtu.be/w5q4nwCfoKw

Schwa
O support se Vincenzovi postará rezident Riverside dj Schwa. Schwa je momentálně aktivní nejen jako součást australského projektu Shades of Gray. V Praze, kde momentálně působí, se naplno věnuje své sólové kariéře. Společně s Alexem Neivelem a Davidem Bowlesem nedávno vydal vinyl na chicagském housovém labelu Large. Kromě autorských tracků vinyl obsahuje i tracky, o které se postarali osobnosti světové taneční scény Ian Pooley, Fred Everything či Giom a Random Soul.

Letošní klubovou sezónu zahájil Schwa hravým mixem s názvem Fifty Shades of Gray mix. Hlavním tématem celého mixu je...? Posuďte sami.

http://soundcloud.com/shades-of-gray/fifty-minutes-with-shades-of-gray

O support se dále postarají djs Manio, Pat Heart & Alex Neivel, Fatty M, Axel C, Tazz & Biodan, Arco.

Purple Rain RnB & Hip Hop terrace Stage

Orion a Mike Trafik
Příznivce hip hopu a rnb potěší především druhá stage, která bude ve znamení těchto stylů. Vystoupí zde ti nejpovolanější zástupci z domácí scény zastupující label Bigboss. Chybět nebude rapper a textař formace Peneři strýčka Homeboye Orion, který je mimo jiné držitelem ceny Anděl pro rok 2006 v kategorii hip hop & r’n'b album za desku Terirorium II. Oriona a Mika Trafika doplní Dj Double J a Doemixxx.

Pavel Bidlo
Speciálním hostem Riverside je domácí housový matador Pavel Bidlo, který se po několika letech strávených v USA vrátil zpět natrvalo do ČR. Jeho produkce se dostala do playlistů takových jmen jako jsou Roger Sanchez, Hernan Cattaneo či Deep Dish. Navzdory několikaleté odmlce jeho djské umění neztratilo nic ze své atraktivity a patří stále k tomu nejlepšímu, co lze na domácí scéně slyšet.

Předprodej za 100 kč: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/914186-riverside-2-open-air-party.html
Facebook profil:
http://www.facebook.com/RiversidePrague
Potvrď svou účast na
Facebooku

Připravila: mia/ Riverside

Poslední komentáře