Zpět

Kerstin Eden (ABSTRACT/DE) poprvé v České republice!



Jedna z nejkrásnějších DJek Německa předvede svůj um již v sobotu 15. prosince v pražském klubu Touster a všem návštěvníkům ukáže, že je pěkně ostré děvče.

REVIS & SONY VEGA B*DAY 15.12.2012

Touster club and lounge
Sokolovská 152
Praha 8

www.touster.cz

Main stage:

KERSTIN EDEN (ABSTRACT/DE)
Loutka
Orbith
Revis
Pete Walk
So High! (Hydrophonic & Sony Vega)
Subgate
Adlet
Kifli

2nd stage:

Marty Fish
Tokátko
Nkyp
Milo
Rob Smile
Peter Costa
Tripod
Daddy
Collin
James Lurk




Její kariéra začala již v roce 2003, kdy si s playery hrála ještě na žehlícím prkně své mámy. Následně se dostala i na party, tehdy ovšem ještě vystupovala pod jménem K.Lectra. Od roku 2010 se na flyerech již podepisuje jako Kerstin Eden. Má neuvěřitelný cit pro výběr hudby a když se její tvrdé techno skloubí s její křehkou krásou, je co poslouchat i na co se dívat. Ale nemyslete si, že má takový úspěch jenom proto, že je pěkná. Kerstin na sobě tvrdě od mládí pracuje, před dvěma roky začala také s prací ve studiu, kdy se učila s různými programy na tvorbu vlastního soundu. Nyní již má podepsanou smlouvu s Level NON Zero, což je label Pascala FEOSe, kde jí začne vycházet vlastní produkce. 

Ač mladá, měla možnost si zahrát již na takových velkých akcích, jako je Nature One, Ruhr in Love nebo velkolepá německá Mayday. Stala se jednou z tváří německé agentury Abstract, kam se řadí třeba Felix Kröcher, Klaudia Gawlas, Angy Kore nebo Torsten Kanzler. Jako její domovský klub by se dal označit slavný franfurtský U60311, kam se vždy ráda vrací. Díky DJingu se dostala už do Hong Kongu, Ruska, Kypru a do většiny západních evropských zemí. A nyní ji čeká i Česko. S otevřenou náručí samozřejmě.

U nás se poprvé představí v pražském Tousteru, kam si ji pozvali Revis a Sony Vega na oslavu svých narozenin v rámci Revisova nového rezidentního eventu. Dále zahrají ikony naší taneční scény -  Orbith, Loutka, Hydrophonic, Pete Walk, Subgate, Adlet, Kifli, Marty Fish, Tokátko, Nkyp, Rob Smile, Milo, Peter Costa, Tripod, Daddy, Collin a James Lurk. Tuto akci si nesmíte nechat ujít!

facebook:
http://www.facebook.com/kerstineden

 

sety:

http://soundcloud.com/unsichtbar/unsichtbar-podcast-008

http://soundcloud.com/kerstineden/kerstineden-cubase-djmix-2012

http://soundcloud.com/kerstineden/kerstin-eden-contact-austria

http://soundcloud.com/kerstineden/let-s-groove-die-sonne-herbei

http://soundcloud.com/kerstineden/kerstineden-natureone_centurycircus

 

videa:

 

Official afterparty STUDIO 54
Hybernská 38
Praha 1
www.studio54.cz

 

Odkaz na událost:

http://www.facebook.com/events/271674719615929/

Připravila: mia/ Toaster

Poslední komentáře