Zpět

Khomator hostem na Freestyle Mondays už v pondělí, zajamuj si ty s živou kapelou!



Máme tu nový rok a v něm pokračuje i Freestyle Mondays v Chapeau Rouge, momentálně jediný mejdan, kam mohou každý měsíc vyrazit MCs, beatboxeři nebo zpěváci a zajamovat si s živou kapelou. Jinak tomu nebude ani v pondělí 16. Ledna.

Večerem budou tradičně provázet MC Metoděj a Dozr. Na pódiu bude všechny MCs doprovázet rezidentní Buran Buran band společně s vokalisty Flowe a Martinem Kräusslem a chybět nebudou ani DJ IZM (Rádio Spin 96,2), DJ Yofre a DJ Shock O´.

Dobrou zprávou pro ty, kteří se aktivně zúčastní jamu a chopí se mikrofonu, je vstup zdarma. Stačí se jednorázově zaregistrovat na: http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/a můžete chodit na tuhle akci vždy bez placení vstupu. Na Freestyle Mondays nesmí chybět ani vystoupení hosta. Tím bude tentokrát Khomator (Repromanifest), rodák z Havířova, který loni vydal výbornou desku Terapie. Jeho show bude určitě stát za to… Párty bude po skončení pokračovat v dance podlaží, kde můžete pokračovat u baru nebo na parketu až do ranních hodin.

Partnerem večera je Caney rum, kterého si v pondělí užijete za speciální cenu v celém klubu. A pokud nevíte, jakže to na Freestyle Mondays vypadá, vydejte se exkurzi díky sestřihu z listopadového dílu, kde diktoval newyorský emcee Tah Phrum Duh Bush.

A ať už MC, muzikant, zpěvák, beatboxer nebo máte rádi akce s výbornou atmosférou, neseďte doma a vyražte v pondělí na Freestyle Mondays! Začínáme ve 20:00!

Další informace najdete na:

http://www.freestylemondays.cz

http://www.freestylemondays.com/

 

Video Khomator:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y6XmCmW-6M0

(Toto video, se nepodařilo nahrát, děkujeme za pochopení)

 

 

Team Chapeau Rouge/ollie



Poslední komentáře