Zpět

Klub Touster se přesouvá do Radosti FX a od 1. dubna bude reprezentovat tuto značku!



Od počátku dubna bude za jedním z nejstarších klubů u nás, kterým Radost FX rozhodně je, stát Touster crew a od tohoto data bude také vystupovat pod stejnojmennou značkou Radost FX.

Zajisté k vám dorazila nemilá zpráva o ukončení provozu pražského klubu Touster, jehož closing party proběhne poslední březnový víkend tohoto roku. Důvodů pro zavření klubu a jeho následné přemístění bylo hned několik. Během uplynulých měsíců Touster crew usilovně pátrala po nových a komfortnějších prostorách, kde by se dalo pokračovat v psaní historie úspěšných večírků, za kterými bude stát team tohoto klubu.

Netrvalo to tak dlouho a z počátku zdánlivě nemožné se stalo skutečností! Klub Touster a s ním i jeho značka k 31.3. zaniká a celá crew se přesouvá do kultovního a zároveň jednoho z nejstarších klubů v České republice – do Radosti FX! Pod touto značkou bude všem dobře známá Touster crew od 1.4. působit, jejím jménem se bude prezentovat a již teď si můžete být jisti, že díky spojení tradice a mladé krve zažije Radost FX novou éru na poli domácí elektronické scény!

O některé své oblíbené rezidentní večery, které v minulosti sklízely úspěch v Tousteru rozhodně nepřijdete a zároveň se těšte na nové eventy se zajímavými headlinery ze zahraničí.

Agentura, label i producentská škola ponese stále dosavadní název a jejich aktivity budou i nadále probíhat dle původních plánů. V případě určitých změn vás pochopitelně budeme informovat.

Děkujeme vám za přízeň klubu Touster v uplynulých letech a od 1.dubna se budeme těšit na vaší návštěvu klubu Radost FX, kde se tímto datem odstartuje jeho nová éra!

Přijďte se důstojně rozloučit s klubem Touster 29. a 30.3.2013 na party Good Bye Touster!

Připravila: mia/ Toaster

Poslední komentáře