Zpět

Klubová noc Shake it! s E-lite v Roxy již tuto sobotu



Už potřetí v tomto roce se do ROXY vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!. Ten si tentokrát na sobotu 10. 11. pozval jednu z v ČR nejuznávanějších DJane E-Lite, svého věrného souputníka, ostravského DJe a producenta s přezdívkou Kmin, pražského DJe Peter Costa a havířovského matadora vystupujícího pod jménem Josh Mosaiq. Chill out pak bude patřit dvojici mattyB & MSX a vizualizace bude mít pod palcem rezdientní VJ noci Climax Martin.

SHAKE IT! @ ROXY

 

DJs: E-Lite, CJ Fox, Kmin, Peter Costa & Josh Mosaiq

 

Chill out: mattyB & MSX

 

VJ: Martin

 

Start: 22:00

 

Vstup: 100 czk

 Jak Kmin, tak Peter Costa a Josh Mosaiq nejsou pro návštěvníky mejdanů Shake It! a dalších akcí v ROXY spojených se jménem CJ Fox nikým neznámým, naopak jsou zde pravidelnými hosty. To sličná DJane E-Lite si na Shake It! zahraje úplně poprvé.To ale nic nemění na tom, že na domácí scéně patří mezi nejceněnější domácí DJane.

 E-Lite, vlastním jménem Ester Křížková začala věnovat DJingu sice až v druhém tisíciletí, ale díky jejímu talentu a schopnosti umně kombinovat energickou a příjemně rozjetou hudbu se svou sympatickou, extrovertní image, nabrala její kariéra již od úplného začátku v roce 2002 poměrně rychlé obrátky.

Už v roce 2004 vydala svůj vřele přijatý první oficiální mix, objevila se na titulce časopisu Xmag a zahrála si mimo jiné na festivalu Creamfields po boku takových jmen jako Tall Paul, Timo Maas, Westbam či Paul Oakenfold. Následující roky ji pak kromě hraní v ČR na Slovensku či kampaně pro Frisco vynesly v roce 2007 také smlouvu s prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music. Právě díky Evolution Music si tak E-Lite už zahrála mimo jiné v Itállii, Německu, Španělsku, Francii, Velké Británii nebo v Maroku, Malajsii, Dubaii či Kolumbii. 

 

DJane E-Lite, mezi jejíž dosavadní největší úspěchy patří hraní na Loveparade v letech 2007 a 2008, tak v kombinaci s ostatními jmény z line upu slibuje hodně fajn a zábavnou party, na které protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

VIDEO

DJane Elite - Live set @ Ocko TV:

 

WEB

 

DJane E-Lite: http://djelite.cz/

Peter Costa: http://www.idj.cz/madmax/

Josh Mosaiq: http://www.facebook.com/pages/DJ-Josh-Mosaiq/357400304293255

Kmin: http://www.djkmin.cz/

FB event: http://www.facebook.com/events/285435448235076

ROXY: http://roxy.cz/

Poslední komentáře