Zpět

KMOTROV.CZ



KMOTROV.CZ je zábavná společenská desková hra o tom, jak to šlape ve městě Kmotrov!

Hráči putují nočním městem plným prostitutek, dealerů a heren. Jejich cílem je do tohoto podsvětí proniknout a začít ho ovládat. Potřebují k tomu peníze, dravost a štěstí. Z domluvených kšeftů jim jdou provize a oni postupně rozšiřují svůj majetek. Čím větší zisky však mají, tím větší ztráty jim hrozí. Pravidla podsvětí jsou neúprosná. Je třeba uplácet papaláše, platit výpalné, čelit nelítostným soupeřům i náhodným malérům. Ale právě nekalé praktiky vedou často k legální moci. Kdo má dost peněz, může si časem koupit jednotlivé představitele moci výkonné (Policistu), soudní (Soudce) i zákonodárné (Starostu) a být jejich kmotrem. Jen ten opravdu „nej“ dokáže nakonec shrábnout vše a stát se všemocným ŠÉFEM.

1

 
KMOTROV.CZ je originálně výtvarně a tematicky zpracovaná česká desková party hra, která navazuje na mechanizmy tradičních deskových her, paroduje poměry dnešní společnosti a cílí na dospělého hráče, který se chce hlavně pobavit v partě přátel.

Hra byla vydána 1.11.2012. Nyní je k dostání v předních obchodech s deskovými hrami (síť BILLARD CENTRUM a SVĚT HER) a díky originálnímu grafickému zpracování i v 66 GALLERY či KURÁŽ.CZ.

3

2

Ilustrátor hry Martin "SKAM" Krejčí, jedna z legend české graffiti scény, je Akademií designu ČR nominován v kategorii Grafický designér roku na cenu Czech Grand Design.

Více fotek na www.kmotrov.cz

Video: https://vimeo.com/52623410

Facebook page: www.facebook.com/kmotrov.cz

Připravila: mia

Poslední komentáře