Zpět

Kontroverzní legenda John B tuto sobotu ve Storm Clubu



Světová kontroverzní legenda John B, měl vystoupit na letošním letním Let It Roll festivalu, ale bohužel nemohl ze zdravotních důvodů dorazit. Máme tedy pro vás dobrou zprávu, John B přijede do Prahy již tuto sobotu na speciální vydání Power Station party se svým originálním electro setem!

Jak už bylo naznačeno, hlavní stage bude patřit electru, mimo Johna B a Substance-D projektu zde také vystoupí všem známý DJ Pixie, který předvede, že ovládá i jiné styly než drum n´bass a celý lineup doplní Sarko=M= z legendárního Metro Sound Systému. A aby toho nebylo málo, Substance-D project, který Power Station party organizuje, slaví 5 let od svého založení!

Druhá stage bude patřit také rovným beatům, a to konkrétně tech-house a technu. Za mixážní pult se postaví nesmrtelný DJ Subgate, kterého můžete slýchávat na těch největších festivalech a parties po celé ČR, doplní ho nadaný a také velice známý DJ Da Moon, jeho kolega Random a z hlavní stage si odkočí Duff ze Substance-D a také Dave se svým techno projektem Drone79.

Tohle bude rozhodně mejdan, který byste neměli zmeškat!

Prostor klubu je po celkové rekonstrukci, včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One, vybaven novou vzduchotechnikou a atmosféru zde podkreslí videoprojekce. Vstupenky na oba večery je možné zakoupit v síti Ticketportal.

Souhrn účinkujících:

John B - techno/electro set (UK), Substance-D project (Dave, Duff, tamagotchi), Pixie (T2B), Sarko=M (Metro sound), Subgate, Da Moon, Random, Drone79, Duff

 

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/159788024222596/

Připravila: mia/ Storm

 

Poslední komentáře