Zpět

Legendární FX Bounce! noc oslaví již tento čtvrtek 26.9.2013 své 8. narozeniny!



Neuvěřitelné se stává skutečností. Již 8 let čtvrtek co čtvrtek plní pražský legendární klub Radost FX noc jménem FX BOUNCE! To je stručná bilance této fejmové pražské hip hop & rnb párty, která se koná nepřetržitě od září roku 2005!

Aktuálně se jedná o nejstarší a nejnavštěvovanější pravidelnou klubovou noc v Čechách!

Rádi bychom vás tímto pozvali na výroční FX Bounce! noc, která se uskuteční již tento čtvrtek 26.9.2013 na všem dobře známém místě. O zábavu se tento narozeninový večer postarají FX Bounce! rezidenti DJ KWÉ (FX Bounce! Prague), DJ NOIR (FX Bounce! Prague), DJ JORGOS (Expres Radio, Prague)a DJ RAWAL (FX Bounce! Prague). Hosty večera budou též bboys z PENTIFULL CREW a jejich přátelé z řad tanečníků.

Potvrď svou účast zde: http://www.facebook.com/events/576790999023563/


Pokud jsi ještě nikdy nebyl/a ve čtvrtek na FX Bounce!, máš jedinečnou příležitost to napravit právě tento týden na výroční FX Bounce! Start klasicky po 22:00 a hraje se až do rána. Vstup do klubu od 18ti let. Dívky celou noc VSTUP ZDARMA, kluci za kilo. Komplet info hledej na www.facebook.com/fxbounce nebo na www.fxbounce.com


Pokud chceš na FX Bounce! oslavit své narozeniny, piš na ales@hip-hop.cz a domluv si s námi volné vstupy, VIP sezení, v případě zájmu i občerstvení atd.

REZERVACE STOLŮ: ales@hip-hop.cz

Nezapomeň! Víkend začíná každej čtvrtek v Radosti FX. Již od roku 2005!

Čtvrtek/Thursday 26/09/2013, FX BOUNCE! 8th ANNIVERSARY, Club Radost FX (Bělehradská 120, Prague)

Připravila: mia/ FX Bounce

Poslední komentáře