Zpět

Legendy britského undergroundu Slam v ROXY



Tradiční klubovka House Elements mění v roce 2014 jméno na Elements, a to z důvodu rozšíření hudebního záběru i mimo "housové" vody. Tento rok se tak můžeme těšit na legendární umělce, ale také nadějné dje a producenty hýbající v současnosti techno, house a tech-housovou scénou. Elements se tak otevírají širšímu publiku.  

 

První z těchto legendárních jmen dorazí 22.března ze Skotska a nepůjde o nikoho menšího než zakladatele labelu Soma Records, producentskou a djskou dvojici Slam. Stuart McMillan a Orde Maikle aka Slam diktovali v posledních dvaceti letech směr techno scény ve Skotsku a vytáhli nahoru spoustu umělců díky jejich labelu. Soma Recordings label se tak stal synonymem kvalitní a undergroundové elektroniky, který i přes svůj celosvětový úspěch neklesl za celou dobu své existence k mainstreamové produkci.
 
Legendární dvojice Slam zremixovala snad každého od Daft Punku až po Underworld a mezi hosty jejich pravidelné SlamRadio show se objevily podobně zaměřené osobnosti jako Alan Fitzpatrick, Oscar Mulero nebo Gary Back. O djském skillu této dvojice není třeba diskutovat. Za 20 let své "praxe" se stali residenty klubů The Arches & Sub Club v jejich rodném Glasgow a především v londýnském Fabricu.

Underground do ROXY jednoznačně patří a další kolo se koná už 22. 3. v rámci klubovky Elements.
 

 

------
Elements w/ Slam (UK) @ ROXY
22.3.2014 – Start 22:00
Special guest: Slam (Soma Rec./UK)
Support djs: Tazz, Biodan, Slater
Událost: https://www.facebook.com/events/197799297096823/
 
Předprodej: 170 czk + poplatky
V NoD za zvýhodněnou cenu
Video: 
Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře