Zpět

Lemond Dance Show - sedm předních DJs osvěží Karlovy Vary



Velkolepá show zavítá do multifunkčního komplexu KV Aréna v Karlových Varech. Akce s názvem Lemond Dance Show proběhne v pátek 22. června od 20.00 hod. Pro milovníky taneční hudby je připravená hvězdná sestava. V čele stojí český DJ Michael Burian a česká DJka Lucca.

Osvěžující likér Becherovka Lemond je hlavním partnerem akce Lemond Dance Show, kterou přivítá moderní KV Aréna v Karlových Varech. Pro návštěvníky jsou připraveny speciální efekty, lasery nebo barmanská show.

Vstupné je 340 Kč v předprodeji a 390 Kč na místě. Kapacita akce je omezena na 1500 lístků. Předprodej běží v síti Ticketportal a na pokladně KV Arény.

Na akci se představí:

Michael Burian, (DJ od roku: 1990; Styl: Electro / House / Progressive)

Český DJ Michael Burian patří u nás k nejznámějším zástupcům moderní hudební scény. Je ovšem dobře známý i za hranicemi. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších dýdžejů střední Evropy. Ukázka zde.

Lucca, (DJ od roku: 1999; Styl: Electro / techno)

Česká Djka, která se specializuje zejména na techno a v současné době i minimal. Vystupuje na českých i zahraničních festivalech a v klubech po celém světě. Ukázka zde.

Michal Poliak, (DJ od roku: 1999; Styl: House / Techno / Trance)

Michal Poliak je český DJ a producent. Jeho první samostatnou desku Worl Republic zařadil do svého Essential Mixu i jeden z nejlepších DJs na světě Carl Cox. Ukázka zde.

LayDee Jane (DJ od roku: 1999; Styl: Trance, Tech-Trance, Electro, Progressive)

LayDee Jane je česká DJka světové úrovně. Její energické sety zazněly mimo jiné na festivalech Creamfields ČR, Streetparade ve Švýcarsku nebo FFWD Dance Parade v Holandsku. Ukázka zde.

Chris Sadler (DJ od roku: 1992; Styl: Funky, "pumping", energetický house music)

Britsko-český DJ, který patří mezi nejuznávanější DJs a producenty u nás. Během své kariéry si zahrál s výjimečnými umělci, jako jsou Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha nebo Chemical Brothers. Ukázka zde.

Miquel (DJ od roku: 1995; Styl: Electro / House / Progressive)

Královehradecký DJ Miquel (vlastním jménem Michal Strouhal) vystoupil na festivalech Sunrising, Summer Of Love, Cosmic Trip, Hangars 2002, Planet Roxy, Svojšice nebo na legendárních brněnských Garage. Ukázka zde.

Choix (DJ od roku: 2001; Styl: House / Progressive / Techno)

Tomáš Fuxa s DJskou přezdívkou Choix se zatím představil jako progressive housový talent. Velice rychle se posouvá do popředí producentské špičky v ČR i v zahraničí. Ukázka zde.

 

Připravila: mia/ Becherovka Lemond

Poslední komentáře