Zpět

Let it Roll již v únoru!



Již 15.2. se můžete zúčastnit zimní edice oblíbeného mejdanu Let it Roll. Opět proběhne na třech stagích a za účasti těch největších a nejoblíbenějších hvězd drumandbassu. Na koho se můžete už za měsíc a kousek těšit?

Sub Focus se od roku 2003, kdy jeho track poprvé zazněl na party v klubu, stal jedním z nejžádanějších drum&bassových jmen současnosti. Jeho skvělý zvuk a tracky jako Timewarp nebo Rock It se zapsali do paměti milionům fanoušků drum&bassu po celém světě.


Skvělí producenti a hlavně zakladatelé labelu Viper Recordings, to jsou Matrix & Futurebound. Na Let It Roll přivezou spoustu nového mainstreamového drum&bassu, ale čekejte i starší pecky, např. ze skvělého alba 'Universal Truth' z roku 2007.

ShockOne přijede až z australského Perthu a v čechách na velkém festivalu představí vůbec poprvé. Svoje jméno zviditelnil hlavně mega úspěšným 'The Shock One EP' z roku 2009, pecku Polygon hráli v originále nebo v Dirtyphonics remixu ve své době snad všichni světoví drum&bass DJs.

Inside Info se svojí hudební rozmanitostí stal uznávaným drum&bassovým producentem. Releasy na Hospital, Virus nebo Mainframe ho dostali až do spárů Viper Recordings, kde se exkluzivně upsal a nedávno vydal i skvělé EP 'Grow'.

Slovinský Smooth je nástupcem nové generace drum&basových producentů. Před 2 lety se upsal Viper Recordings, kde ale stihl vydat již 5 releasů. Jeho skvělé taneční pecky rozhycují na party nejednoho fanouška mainstreamového drum & bassu.


Six Blade je nový projekt, který se nedávno upsal Viper Recordings a stojí za ním Mattix & Futile. Jejich doménou je mainstremový drum&bass, který jste mohli slyšet např. od A.M.C z jeho labelu Titan.

Break - od jeho prvního releasu uběhlo téměř 10 let a jeho jméno se objevilo na většině velkých drum&bassových labelech jako Shogun, RAM nebo Critical. Svůj hutný osobitý zvuk vydává také na vlastní značce Symmetry Recordings, kde stihl vydat již 2 alba.

Řezník Prolix si s sebou bere jako posilu v Česku dobře známého MC Coppu, který doprovodí jeho set plný tvrdého drum&bassu. Jejich spolupráci můžete slyšet na jejich posledním releasu 'On Like That', který vyšel na labelu Playaz.

Na letním Let It Roll Open airu 2012 Mefjus kvůli nemoci bohužel nevystoupil, proto jsme ho pozvali na LIR Winter 2013. Za svoji krátkou kariéru stihl vydat tracky na různých značkách, nyní se však exkluzivně upsal na Critical Music. Čekejte rozmanitý set plný deepu a neura.

Gancher & Ruin pochází z Ruska a letos jim je teprve 21 let. Svoji producki pilují už od útlého věku a první release vydávají již v 16 letech. Kdo by čekal nějakou pohodičku, musíme ho vyvézt z omylu, Gancher a Ruin dělají pořádně tvrdý drum&bass a hardcore.

Disaszt je jedno z nejvlivnějších jmen rakouské drum&bassové scény. Je producentem, DJem, promotérem a hlavně majitelem labelu Mainframe Recordings, na němž vydali své releasy Camo & Krooked, Shimon, Inside Info nebo Receptor.


Jeden z nejúspěšnějších českých producentů Forbbiden Society drtí svojí energickou show fanoušky hardcore drum&bassu po celém světě. Jeho jméno se pravidelně objevuje na mejdanech Therapy Session a se svým labelem Forbidden Society Recordings jezdí až do dalekého Tokya.

Emalkay vydává svůj první release v 2005, do povědomí ale dostal trackem 'When I Look At You' a hlavně úspěšným albem 'Eclipse', které v roce 2011 vydává na Caspově labelu Dub Police. Jeho sety jsou velmi rozmanité, čekejte tedy nálož veškerých dubstepových stylů.

Nizozemský rodák Icicle, reprezentující značku Shogun Audio, se do povědomí všech zapsal hlavně svým temným deepovým drum&bassem. Na LIRu se však představí v novém kabátě a to v dubstepovém setu na Get Darker stagi.

Darkside je velkým dubstepovým jménem, za kterým, kromě DJingu, stojí několik velkých projektů. V roce 2003 založil informační web GetDarker.com, ke kterému přidává i stejnojmenou show na Filth FM, následuje GetDarker TV a také kompilace 'This Is Dubstep'.

Připravila: mia/ LIR

Poslední komentáře