Zpět

Letní díl legendární akce Hip Hop 4ever s Paulie Garand, Tafrob atd. se uskuteční 21. června 2013 premiérově v Mostě!



Akce s názvem HIP HOP 4EVER mají na severozápadě Čech více než čtyřletou tradici a dlouhodobě patří k nejnavštěvovanějším akcím svého druhu v ČR. Vždy jednou za čtvrt roku se sjede celý region + lidi ze vzdálenějších koutů republiky na kvalitní produkci HIP HOP 4EVER akcí.

Nejinak tomu bude i v pátek 21. června 2013, kdy se uskuteční letní díl akce HIP HOP 4EVER premiérově na zbrusu novém místě. Tím bude mostecký dvoupatrový klub Glow, kde pouze na jednu noc přivezeme 2 speciální profi scény - Vestax Main Stage a Heineken DJ Stage.

Na hlavním pódiu proběhne taneční vystoupení mostecké skupiny The F.A.C.T., legendární freestyle battle o věcné ceny (G-Shock, United Shop atd.) za 20.000,- + obří zlatý pohár. Dále vás tu noc čekají koncerty. Ty Nikdy label přijede do Mostu reprezentovat PAULIE GARAND (Liberec) a doplní ho Kenny Rough + Jakub Děkan. Druhým headlinerem akce bude brněnská rapová mašina jménem TAFROB, který přiveze do Mostu premiérově svou ryze sólo show a hlavně fresh show ke svému novému albu Krásný ztráty. Záda mu bude krejt DJ MAZTAH (Illuzionists DJs Brno). Sleduj osobní pozvánku od Tafroba: .

 

Klasicky dáme v line upu večera prostor před headlinery i lokálním interpretům, konkrétně se o vaší přízeň budou 21. června v Glowu ucházet PJ + RETROSPEKT ze Žatce a B&W z Mostu. Na Heineken DJ stagi vás budou čekat DJ KWÉ (FX Bounce!), DJ BART (Most), DJ JORGE (Litvínov), DJ SAYBON (Black Dynasty) a DJ SEVEN (Kadaň). Speciálním DJ hostem akce bude DJ MANIAC (World Official Vestax DJ), který kromě svého párty setu předvede zájemcům z řad návštěvníků dovednosti digitálních konzolí Vestax.

 

Kdo tedy bude mít chuť spíš tančit než poslouchat koncerty, bude mít premiérově na HIP HOP 4EVER využít druhé scény! Celou akci bude klasicky moderovat legendární Pan Radu (Mělník) a o projekce se ten večer postará VJ Martin. Druhý den (so 22.6. od 10:00) navíc proběhne v Mostě U Stovek Montana Graffiti Jam!

Rádi bychom též poděkovali našim partnerům, bez kterých bychom v dnešní době těžko akci Hip Hop 4ever uspořádali. Jmenovitě posíláme díky pro hlavního partnera akce VESTAX (http://www.vestaxdj.cz/) a Red Bull, Heineken, ČEZ, Casio G-Shock, Montana Cans a United Shop Most. Děkujeme za support!

Start akce klasicky úderem 21:00 a jede se až do rána, vstup klasicky za 150 a akce je bez věkového omezení. Na vstupu budeme mít naše security. Chceš mít vždy info z první ruky? Přidej se na oficiální facebook profil Hip Hop 4ever akcí www.facebook.com/kwehiphop4ever.

Už plánuj výlet se svou partou! Vidíme se všichni 21. června 2013 v Mostě na speciálním letním vydání HIP HOP 4EVER s PAULIE GARAND, TAFROB...!

Připravila: mia/ Hiphop4ever

Poslední komentáře