Zpět

LIZARD! Nová rezidentní noc Dje Trávy!



Zaručená kvalita nejproslulejšího českého dýdžeje Trávy spolu s nevšedně inspirujícím prostředím ještě mladého klubu Yes! – to je symbioza slibující dráždivě provokativní zážitek.

Není  to jen zbožné přání, ale skutečnost… Skutečnost, která už má i své jméno: LIZARD.  Na velkou premiéru se můžete těšit  v sobotu 11. Února 2012!  Ale nebude to premiéra jediná. Ve stejný den totiž vychází dj Trávovi  nový maxisingl, pojmenovaný po jedné ze tří skladeb, které obsahuje, LIZARD! A kde jinde nový maxáč  pokřtít, než na premiéře nové Trávovy rezidentní party stejného jména.

Nový maxisingl vychází na labelu W.A.R. World Alchemist Record.  Je to podruhé, co Trávova muzika vychází na jiném, než jeho vlastním labelu „Lex REC“ založeném v roce 2000. Titulní track LIZARD složil dj Tráva spolu s  Ristem, který bude hlavním hostem této premiérové party. Vrcholem noci bude určitě jejich společné vystoupení  „TRÁVA & RISTO live“.

Pokud máte chuť na pořádnou porci kvalitního houseu, tech housu, dubu a minimalu v podání dje Trávy a jeho hostů, tak si LIZARD prostě nemůžete nechat ujít. V sobotu 11. února nebude v Praze lepší mejdan!

Více info zde : https://www.facebook.com/events/337061996315577/

Poslední komentáře