Zpět

Loungebar – klub, kde se budete cítit moc dobře!



Také se vám občas stane, že restaurace už zavírá, ale vám se ještě domů nechce a pak bezcílně bloudíte centrem Prahy? Znáte to, samá herna, bary s podivnými existencemi, nebo bary, kde za drinky utratíte majlant, takže do nich zákonitě nikdo nechodí. My bychom vám chtěli představit místo, kde se i v pozdější době v centru Prahy super pobavíte a za velmi rozumné peníze!

Je libo koktejl, víno, nebo šunku od kosti?

Pražský klub Loungebar otevřel tento rok a jde o místo, kde se budete cítit prostě fajn! Klub má skvělou poloho – nachází se na pražském Karlově náměstí vedle polikliniky, kousek od známé přestupní stanice Lazarská, takže když vás na poslední chvíli napadne, že byste si večer ještě prodloužili, víte kam zajít! Klub vás na první pohled zaujme pohodovou atmosférou a opravdu pěkným interiérem. Sejdete po schodech dolů a vaši pozornost upoutá dlouhatánský bar s několika barmany, takže zde opravdu na drink nebudete čekat dlouho! A co dobrého si zde můžete poručit? Jde o bar, takže pré mají milovníci míchaných drinků. V nápojáku najdete všechny známé koktejly, včetně třeba teď tolik moderního Chupita! Zkrátka nepřijdou ani milovníci vína, v nabídce je třeba i sedmička vína z Kobylí jen za 175 kaček, což je na centrum Prahy vážně prima cena! A pokud vás přepadne hlad nebo mlsná, můžete ho zahnat třeba šunkou od kosti, nebo parmskou šunkou či čabajkou. Pakliže nemůžete nebo si nechcete dopřávat alkoholu, můžete si dát nealkoholický Birrel, nebo spoustu druhů džusů.

K tanci i k poslechu

Loungebar je sice taneční klub, ale skvělý je také na příjemné posezení. V kterém pražském klubu můžete ještě sedět v útulných boxících, takže se sem vejde pohodlně celá vaše grupa a jste sice uprostřed dění, ale zároveň s určitým soukromím? Skvělé posezení je také hned vedle tanečního parketu, kde se můžete pohodlně rozvalit v sedačkách. Pokud budete chtít tančit, stačí udělat jen krok a zapojit se do dění.  A co se zde hraje? Redaktorka doklubu.cz si na vlastní uši vyzkoušela, že se zde hraje pohodová taneční muzika, která vás neurazí. Dále si můžete zatančit na latinské rytmy, anebo na retro z devadesátých. Je to přesně to pravé, pokud chcete strávit prima večer s pokecem s kamarády, ale zároveň také při tanci. Loungebar je také  ideálním místem pro oslavy narozenin, nebo mejdany všeho druhu. Ostatně, zajděte se podívat sami. Pokud sem zajdete po sedmé hodině, můžete si dát jakýkoliv lahodný koktejl jen za 59 korun.

Připravila: mia

Poslední komentáře