Zpět

Lunchmeat víkend: Activia Benz Showcase a Kreaton Workshop



Festival Lunchmeat se pomalu dostává do závěrečného týdne, v pražskému pop-up klubu Neone se dnes večer uskuteční poslední warm up. Představí se dvojice britských producentů Slugabed a Gunge, německý Silkersoft a domácí DJ BJ.

Label Activia Benz je jedním z nejoriginálnějších úkazů na současném beatovém poli. Neo-nová estetika prostupuje značkou, kterou v roce 2012 založil ostrovní šprýmař a nesmírně plodný producent Slugabed, od základů - a vedle hudby proniká po svém i do její svébytné vizuální podoby, kde se to hemží memovitým pozlátkem a humornými aluzemi webu 2.0.

Přídomek 2.0 si zaslouží i beaty všech dosavadních zástupců značky Activia Benz, která aktuálně vydala svou první kompilaci sebraných tráčků Activia Frenz Vol.1 Na ní staví staré známé i zbrusu nové tváře své optimistické beatové konstrukce na povědomých i podivných zvucích a neotřelých rytmických vzorcích, které míchají v nadžánrový a vysoce účinný klubový koktejl.

Ten budou na druhém vydání Activia Benz Showcase servírovat otec zakladatel Slugabed a hned dvě nové akvizice labelu, britský Gunge a německý Silkersoft. Těšte se na (en)tropický libec bez kompromisů! Start je v 21 hodin, vstupné 150 korun do 23 hodin.

 

http://www.activiabenz.com

https://soundcloud.com/slugabed

https://soundcloud.com/silkersoft

https://soundcloud.com/gunge

Kreaton Workshop

O víkendu se také uskuteční poslední workshop, tentokrát s podtitulem Kreaton a tedy jak název napovídá s Mary C a Bonusem. Bonus aka Martin Tvrdý není jen rapper, ale také zkušený a rychlý producent, který se velmi dobře orientuje v softwaru i hardwaru. Budete mít jeden den na to, abyste se od něj naučili základy produkce elektronické hudby a vytvořili vlastní track, který bude zveřejněn na kompilaci Lunchmeat x Kreaton. Vzhledem k tomu že workshop je jednodenní, jde spíše o školu hru pro poučené začátečníky až středně pokročilé. Více na www.lunchmeat.cz

19. dubna od 11:00 do 20:00, Neone, Bubenská 1, Praha

Cena: 300,- Kč

Přihlášky posílejte na burnedpancake@gmail.com (do předmětu uvádějte název workshopu).

Připravila: mia/ Nedori

Poslední komentáře