Zpět

Magická One Night! s Kubatkem



První letošní vydání pravidelné noci One Night!, která už hostila taková jména jako Adam Freeland, Tom Middleton, Nick Warren, Jimpster, Future Funk Squad, Funk D´Void, Spooky nebo Dave Angel, proběhne 14. ledna v ROXY a čekají vás na ní převážně domácí DJs, z nichž tím největším esem bude Andělem oceněný Kubatko.

Minimálně na domácí elektronické scéně patří Jakub Holovský aka Kubatko za respektovanou osobnost, jejíž - jak sám říká - "čajem prosycená a vzduchem nadýchaná hudba" fascinuje precizností i skvělou prací s atmosférou a emocemi. Ostatně fakt, že jeho druhé album Vzduchoplavec (2010) loni získalo Anděla v kategorii elektronická hudba, tato slova jen potvrzuje.

 

Kubátkova muzika, v níž spojuje rozdílné elementy v konzistentní celek, je stejně libozvučná jako sofistikovaná. Slyšet v ní můžete prvky house, d"n"b, ambientu, downtempa ale i electropopu. Doprovodit se jí tak můžete nechat takřka kamkoliv a pokud jí při tom necháte hrát dominantní roli, těšte se na zážitek, který i dobře známá místa promění v prostranství plná překvapení a zážitků.

Právě takovým místem se 14. ledna stane i pražský klub ROXY, kde Kubatko namixuje atmosférický deep house set včetně svých autorských skladeb. Na hlavní stage budou kromě něj "čarovat" také Radio 1 resident DJs Josef Sedloň a Dan Cooley. Chill out pak bude patřit Yannick / Markes Project, tedy DJovi Yannickovi a elektrizujícím improvizacím saxofonisty Filipa Markese, které již tradičně doplní DJ Chris Montony (USA).

 

Akce začíná ve 22:00. Do 23:00 je VSTUP ZDARMA, od 23:00 za 100 czk.

 

Video:

Kubatko - Born Of Water (vocals by Zeurítia)


 

Kubatko - Day And Night Live

Web:

Kubatko: http://www.kubatko.info/

Kubatko Facebook: http://cs-cz.facebook.com/kubatkomusic

FB Event: http://www.facebook.com/events/256902661041332/

ROXY: http://roxy.cz/

 

ROXY/ollie

Poslední komentáře