Zpět

Mapa areálu Open Air Festivalu a line-up DOKLUBU.cz stage



Moderní festival potřebuje kvalitní infrastrukturu a rozmanitý doprovodný program. Pořadatelé věří, že návštěvníci naleznou příjemné rozptýlení v četných partnerských zónách.

Například rozšířená Urban Wave Zone poskytne i letos dokonalou iluzi plážového baru a v noci se zapojí mezi plnohodnotná Djská pódia, Amundsen Arctic Zone v případě potřeby nabídne ochlazení a barmanskou školu pod vedením barmana roku 2012 Martina Vogeltanze. Nabít telefony a fotoaparáty umožní ČEZ Energy Zone, zatímco ve Voyo Zone shlédnete pár dílů seriálů Okresní přebor Comeback, ale dojde i na filmy. 

Ultrabook Zone osloví především hravé návštěvníky, kteří si budou moci zajezdit na simulátoru F1 a vyzkoušet další zbrusu nové hry na nejvýkonnějších strojích. Novináři v Press centru dostanou k dispozici Dell Ultrabooky a rychlé připojení od Ha-vel. Zlatopramen Vinyl Bar přichystal kromě vybrané hudební selekce i vyvýšenou vyhřívanou vířivku. Dívky určitě ocení Dermacol Beauty Zone, pohodlní zase šlapací káry, obratní se mohou vrhnout na ultimate frisbee nebo zkusit balancovat na laně… A to není zdaleka vše!

kratka

Team DOKLUBU.cz je hrdý na to, že má na letošním OAF také svou stage. Pojďme se podívat na

line-up, který zastupuje česká špička taneční scény. 

PÁTEK:

18-20 Tea Jay Ivo

20-22 Lumiere

22-00 Pavel Bidlo

00-02 John Kennedy

02-3:30 LADIDA


SOBOTA:

18-20 Pierre Urban

20-22 Ketan with Band

22-00 Josef Sedloň

00-2:30 Fhilip TBC + Pat Fulgoni

2:30-3:30 Sonotity live

Teaser:


Moc se na vás těšíme! :)


ollie

Poslední komentáře