Zpět

Mecca představuje nové pravidelné akce a program na příští dva měsíce!



Brány nové Meccy se minulý týden otevřely nejširší veřejnosti. Ze staré Meccy zůstal v podstatě pouze shodný název a adresa klubu. Mecca bude nyní usilovat, aby si našla své stálé místo v kalendářích fanoušk klubové scény. Představujeme nové stěžejní pravidelné akce klubu a program na následující měsíce září a říjen.

 

Středy:

Středy byly v původní Mecce velice oblíbené díky svému konceptu „vstup grátis“, což se nezmění ani v budoucnu. Nová produkce ale přichází s dvěma odlišnými koncepty těchto nocí, které budou aspirovat, aby se staly těmi nejžhavějšími a provokujícími noci plnými programu, show a nevídaných překvapení. Tyto dva koncepty se budou střídat vždy v liché a sudé středy.

 

CLUB BIZZARE

Koncept této noci bude velmi výrazný, vtipný a vymykající se běžným klubovým akcím. Cílem této akce bude šokovat návštěvníky a zatáhnout je do noci plné překvapivých čísel, bizzardních performerů, nečekaných výjevů. Návštěvníci budou celou noc v očekávání něčeho nového a dalších šokujících obrazů, které se jim budou zjevovat před očima. Nikdo nebude chtít odejít, aby nezmeškal to nejlepší číslo noci. Počítá se s účastí nejrůznějších bizzardních a běžným normám se vymykajících performerů. Pro tento večer budou vyrobeny i speciální dekorace a kostýmy.

Druhá stage: OLDIES ZONE

 

NAUGHTY CHEERLEADERS

Koncept této noci je postaven na ženském faktoru - všechny účinkující (DJs, tanečnice, performerky) budou výhradně ženy, které dokážou navíc být koketami, komunikovat s návštěvníky klubu, burcovat atmosféru noci apod. Noc bude plná nezvyklých tanečních čísel a choreografií s cílem nečekaně překvapovat návštěvníky. Pro tuto noc byly jako rezidentní DJky vybrány dvě výrazné a krásné postavy klubové scény, Evson a MeryEn, které si budou na tuto noc zvát i mladé nadějné DJky.

Druhá stage: OLDIES ZONE

Pátky:

M3 (My Friday, My Mecca, My Club)

Představujeme další z pravidelných nových nocí v klubu Mecca. Každý pátek se mohou cesti clubeři těšit na M3. Tato noc bude založena na kvalitní hudbě, klubové atmosféře, live performerech, domácích tanečnicích a rezidentních Mecca DJs, kteří budou s klubem pevně spjati. Pro tuto noc budou zváni do klubu i pravidelní hosté této noci v podobě předních českých DJs, live zpěváků a hudebníků a budou využity i nejrůznější efekty. M3 bude typická klubová noc se vstupným, které bude činit 100,- Kč. Pro první dva měsíce jsou jako hosté pozváni mimo jiné: Bidlo, Brian, Orbith, Carl Lope a další.

Druhá stage: DISCO ZONE

Soboty:

Sobotní noci budou v Mecce určeny pro exkluzivní noci v podobě nových pravidelných eventů a zejména take pro externí produkce, při jejích výběru bude kladen důraz na kvalitu těchto produkcí a ambicích oslovit co největší množství fanoušků.

 

Mecca Star

Nová pravidelná rezidentní noc českých TOP DJs, kteří vždy budou aktivně vymýšlet concept dané noci a budou si zvát své speciální hosty. Ta první byla svěřena do rukou Michaela Buriana, který si pozval hned několi zajímavých hostů, Roberta Buriana, DJ Jeana Luca a zpěváka. To hlavní slovo ale bude mít vždy ten, kterému daná noc patří a fanouškové se mohou těšit na jeho speciální set v trvání tří hodin.

Drudá stage: DISCO ZONE

 

Mecca Goldie’s

V tomto případě se bude jendat o speciální RETRO večírek doplňující program klubu ve dnech, kdy se budou v Praze konat například velké taneční halové akce. Hned ta první noc se bude konat dne 29. 9. a bude patřit funky uskupení G - Point Hunters (Roman Holý, Matěj Rupert, Tereza Černochová). Tato noc bude doplněná o produkci funky DJs.

Druhá stage: HOUSE ZONE by Mecca DJs

Externí produkce v září a říjnu

Již první dva měsíce obsadí Meccu několik externích velkých produkcí. Těšit se lze na Trancefusion Special Club Edition s hvězdami Daniel Kandi a Ummet Ozcan. Hed Kandi s Andy Normanem a zpěvačkou Catherine Elis, Euphoria Night s australským hvězdným duem Nervo, Studio 54 Night s DJ MarT a další zajímavé akce.

 

Nový management, produkce a celý pečlivě vybraný personál klubu Mecca se těší opravdu na každého návštěvníka a věří, že nejen program, ale i nový design celého klubu, příznivá cenová politika, skvělý a milý servis a zejména atmosféra, udělají z Meccy opět jedničku na české klubové scéně!

Více informací na www.mecca.cz nebo na www.facebook.com/mecca.club

Připravila: mia/ Mecca

Poslední komentáře