Zpět

Megashow Celeste Buckingham a Majka Spirita: Vyprodali bratislavskou Refinery Gallery a míří do Prahy



Vyprodaná bratislavská Refinery Gallery se stala minulý pátek svědkem premiéry videoklipu k úspěšnému duetu "I Was Wrong" Majka Spirita a Celeste Buckingham. Po slavnostním uvedení na společném koncertě zveřejnili oba zpěváci dlouho očekávaný klip na serveru youtube. Strhující show se brzy dočkají i fanoušci v pražské Retro Music Hall. V prodeji zůstávají deset dní před koncertem už jen poslední vstupenky.

Oficiální premiéru na serveru youtube má za sebou dlouho očekávaný videoklip "I Was Wrong" hvězdné dvojice - Celeste Buckingham a Majk Spirit. Přestože od jeho zveřejnění na internetu uplynulo teprve 48 hodin, počet jeho shlédnutí již překonal dvou tisícovou hranici! Slavnostní LIVE uvedení videa v přítomnosti režiséra Jiřího Marshala si vychutnalo během uplynulého víkendu dva tisíce fanoušků na společném koncertě Majka a Celeste. Oba umělci si ve vzrušující atmosféře spolu s vyprodanou bratislavskou Refinery Gallery novou píseň poprvé zazpívali živě. Highlight hudební show doprovázela oslava Celestiných 18tých narozenin, gratulace přímo na jevišti, narozeninový dort a dárek od Majka v podobě motivačního obrazu od malíře Joe Muczka Jr. „Pokud mám být upřímná, toto byly asi moje nejlepší narozeniny!" přiznala Celeste. „Majk mě velmi mile překvapil dárky, které si pro mě připravil. Hodně pro mě znamená i ta pozitivní energie, kterou s sebou na naše společné koncerty vždy přinese,“ dodala po koncertě oslavenkyně.

Pozornost publika upoutalo také předávání finančních darů. Výtěžek 1.000 eur z prodeje triček "Dobrý člověk" předal Majk Spirit prostřednictvím svého fanouška spolu se šekem v hodnotě 5.000 eur od investora Borise Zeleného zakladateli nadace Provida Ladislavu Kossarovi.

Koncertní program hlavních hvězd večera podpořili svými vystoupeními exkluzivní hosté a přátelé obou zpěváků. Zatímco překvapením koncertu Celeste Buckingham se stala zpěvaččina sestra Carmel, Majk Spirit zase přivítal na jevišti formaci H16 a producenta Celestiných hitů Martina MAXA Šrámka, který se poprvé představil jako sólový zpěvák. Vystoupení ukončila afterparty do časných ranních hodin v podání DJe Romana Zámožného a DJe Yanka Krále. Víkendovou koncertní šňůru Celeste zakončila vystoupením během Grandfinále Československé SuperStar, kde zazpívala loňský megahit "Run Run Run" ze svého debutového alba "Don't Look Back".

Sotva představila jeden úspěšný duet, už začíná zpěvačka pracovat na dalším - tentokrát se sestrou Carmel. Společná píseň vyjde jako singl koncem července. Kromě toho čeká krásky s americko-íránskými kořeny v nejbližších dnech natáčení videoklipu, kvůli kterému zůstává Celeste v Evropě až do poloviny června. V rámci nabitého programu přijala také pozvání účinkovat v Show Jana Krause a vystoupit jako host galavečera Královny popu. Pár dní před odletem zpět do USA ještě stihne absolvovat exkluzivní dvojkoncert s Majkem pro české fanoušky 13. června v pražské Retro Music Hall, který je již také bezmála vyprodán.

Připravila: mia/ Original Com

Poslední komentáře