Zpět

Michal Šupák z Charlie Straight pokřtí debutové album nového projektu Noisy Pots



Michal Šupák se do povědomí hudebních fanoušků zapsal především jako klávesák kapely Charlie Straight, ale v poslední době je o něm slyšet především v souvislosti s jeho novým projektem Noisy Pots. Jak už název napovídá Noisy Pots hrají neotřelou elektronickou taneční hudbu s použitím kýblů, naladěných hrnců, v kombinaci se syntezátory, vibrafonem a vokálem. Po důkladných přípravách je na světě debutové album Home Alone, které pokřtí 28. května v Klubovně 2. patro. A že půjde o kvalitní domácí produkci potvrzuje i Jan P. Muchow v roli kmotra. 

Na albu pracovali Noisy Pots dva roky a nic nenechali náhodě. Produkce se totiž ujal Patrick Karpentski (Toxique, Lenka Dusilová), což se odrazilo na světovém zvuku celého alba i pilotního singlu Gastronomy. V deseti skladbách na desce nazvané Home Alone je cítit kvalitní zpracování a Michalovo hráčské umění. Album se dotýká elektro popu, drum’n’bassu, hip hopu i worldbeat vlivů. Tvoří tak originální a často velmi chytlavou skládanku.

A jak to celé vzniklo? Drummingové duo Emil&Jakub se dalo dohromady s vynikajícím klavíristou Michalem Šupákem, který nejdříve jen klukům hostoval, ale pak se jim souzvuk hrnců a plechovek s klavírem a syntezátory zalíbil natolik, že se rozhodli pro stálou spolupráci.

V červnu Noisy Pots vystoupí na největším pražském festivalu United Islands of Prague a hned poté vyráží na Street drumming tour po Evropě se zastávkou i na největším rakouském festivalu Donauinselfest!

Událost na fcb https://www.facebook.com/events/1570032253262104/

https://www.facebook.com/noisypotsmusic
https://soundcloud.com/noisypots

Video: https://www.youtube.com/watch?v=qVtiijBhTTk

 

Noisy Pots: Křest alba Home Alone

28. května 2015 od 21:00

Klubovna 2. patro, Dlouhá 37, Praha 1

vstup zdarma

Poslední komentáře