Zpět

MikkiM - Album release party



Klub Cross uvádí večírek u příležitosti vydání nové MikkkiMovi desky. Na hlavní stejdži vystoupí MikkiM spolu s Garym Asquithem a MC Turnerem, Jinx In Dub, Barry z Dirty Dubsters a domácí kapela Le Pneumatiq. Na druhé stejdži zahrají ostřílení Djové Medis,MGL a Goldstar.

MikkiM tento večer představí a pokřtí svou novou desku Offbeat Rhapsody. Toto 15 pisničkové CD postupně spolu s Gary Asquithem a MC Turnerem zahraje i naživo. Těšit se můžete na unikátní set, MikkiM se totiž premierově chopí kytary a usedne za bicí ! Těšit se můžete na nové CD, nová trička, samolepky ale hlavně na našláplý set plný překvapení. Deska zahrnuje to nejlepší z let 2010 az 2012, a krom dlouhých holešovických nocí byla z poloviny natočena v Kingstonu na Jamajce.
http://www.mikkim.net/
http://soundcloud.com/mikkim

*Gary Asquith- vokální polovina z legendární dvojice Renegade Soundwave, kapely která byla koncem osmdesátých a začátkem devadesátých let zásadní pro tehdejší vývoj taneční hudby. Jejich kombinace elektroniky, dubu a živých nástrojů byla na svou dobu hodně průkopnická a Renegade Soundwave za své vzory uvádějí taková jména jako Chemical Brothers, Leftfield nebo Prodigy. Tento charizmatický pán se za posledních 20 let za mikrofonem objevil naživo všeho všudy tak pětkrát,proto bude velká čest ho tento večer v klubu přivítat. Na nové MikkiMově desce se objeví hned třikrát a tyto nové písně spolu s pár staršímy fláky zazpívá naživo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Renegade_Soundwave
a kdo nezna tohle ten je z marsu
http://www.youtube.com/watch?v=vib0eZxl-AM&feature=related

*Jinx In Dub
Producent a DJ, breakbeatový mág z Leicesteru , jedno z nevětších jmen na poli dubwise breakbeatu, vydávající na mnoha labelech světových značek. Ostřílený DJ působí na scéně již od roku 99, jeho pecky a sety válcují kluby i velké festivaly…co dodat jeho set bude jízda..
http://soundcloud.com/jinx-productions

*Barry -Dirty Dubsters
Barry je polovina z Dublinského dua Dirty Dubsters..Jejich produkce zahrnuje styly jako breakbeat,drum and bass, nu funk, ragga,hip hop, atd..Jejich poznávacím znamením jsou mocné basy, našláplé breakbeaty a reggae a funkové samply všeho druhu. Tito, pilní producenti mají na svědomí pěknou řádku chytlavých tanečních hitů..stačí si projet jejich soundcloud, jízda pokračuje..
http://www.dirtydubsters.com/
http://soundcloud.com/dirtydubsters

*Le Pneumatiq
Le Pneumatiq netřeba představovat, leader kapela domací brekbeatove, electro, drum and basove a kdo ví co ještě scény.. Kapela teží hlavně z energických živých vystoupení. .za pomocí živých army bicích, neúnavných mcs Borůvky a Adrenalina a mozka celé kapely DJe Howsky předvádí strhující show.. sjedte jejich stránky..trosku toho jutubu a vite o čem je řeč..
http://www.lepneumatiq.com/cz/
http://bandzone.cz/lepneumatiq

Druhá stejdž je ve znamení ostřílených pardálů české klubové scény, doporučujeme si vzít náhradní tričko..smile

*Medis
http://soundcloud.com/dj_medis
*MGL
http://soundcloud.com/dj_mgl
*Goldstar
http://soundcloud.com/goldstar

Line up hlavní stejdž:

--Breakbeat, Jungle, Electro, Reggae, Dub--

21:00- 22: 30 Jinx In Dub, Barry – Reggae,Dub warm up
22:30-23: 45 Le Pneumatiq- live show
0:00- 1:30 MikkiM , Gary Asquith, Turner - live show,křest
1:30-3:00 Jinx In Dub
3:00-5:00 Barry, Dirty Dubsters
5:00-?? Local Hero DJ

(2:00-autogramiada - MIKKIM:)

Druhá stejdz:
--Electro Swing, Balkan, Funky breaks, Mashup stage--
21:00-0:00 Medis
0:00-2:00 Goldstar
2:00-?? MGL + Dave Trumpeteer

Poslední komentáře