Zpět

Mikro série v Microně pokračuje s amsterdamskými hosty



V modřanském pop-up klubu Microna ještě pomalu uklízečka nestačila vytřít po posledním Mikro mejdanu s newyorským Manikem a už chystají další houseový večírek. Tentokrát se ponese v duchu amsterdamské scény, kterou 21. června přijedou reprezentovat zkušený mazák Boris Werner, krásná a talentovaná Miss Melera a původní profesí jazzový zpěvák a dnes také DJ Mehdi Deyes.

Charismatický holandský DJ Boris Werner, neúnavný lídr nizozemské houseové scény sám sobě slíbil, že co mu budou síly stačit, bude posouvat taneční hudbu vpřed. Jeho hudební škála je tak různorodá, jak si jen dovedete představit. Sety skládá z perkusivního funku, groove melodií, experimentuje s devadesátkovým hiphopem, ale hlavně naslouchá publiku, vžívá se do jeho nálady, sestavuje sety doslova každému na míru.

V Amsterdamu Boris Werner prošel vyhlášenými kluby Sugar Factory a Studio 80, jednu dobu byl rezidentem legendární party Mono. Reputace ho donesla do mnoha světových klubů, na stovky parties a festivalů po celém světě. Tři roky strávil na Ibize v klubu DC 10. Do Prahy přijíždí krátce po vydání nového EP Acid Casino, které vyšlo na značce Voyage Direct.

Miss Melera je vycházející hvězda amsterdamské scény, která má tamní produkci vrátit na výsluní house music, kde byla dlouhá léta. Reference na její vystoupení od Sashy nebo Johna Digweeda naznačují, že by její mise mohla být úspěšná. Velmi šikovně proplouvá vodami deep, tech-house, progressive a old-skulového techna a výsledek zní velmi svěže a zábavně. Loni v listopadu na sebe upozornila i coby producentka, když prostřednictvím labelu Parquet Recordings vydala první EP Stare/Stunning.

Holandský Peršan Mehdi Deyes se za gramofony pohybuje od roku 2002. Začínal jako jazzový zpěvák, ale v roce 1999 ho na výletech v Belgii uhranula elektronická hudba a naprosto podlehl repetetivním beatům stylů tech-house, techno, tribal, progressive, electro and minimal.

Domácí scénu budou na Mikro Amsterdam zastupovat duo Layup & Raphael Kosmos (Endless Ilussion) a Carlos Squint (Groovy Brigade). Předprodej vstupenek za 190 korun je v Ticketpro, na místě je vlez o kilo dražší. Poslechněte si muziku DJs Mikro Amsterdam na webu klubu: wwww.micronacity.cz

21.06.2014 @ Microna

Československého Exilu 1888/4, Praha 4

DJs Boris Werner (Get Physical, Rush Hour, Moon Harbour // Amsterdam, NL), Miss Melera (Amsterdam, NL), Mehdi Deyes (Amsterdan, NL), Layup & Raphael Kosmos (Endless Ilussion), Carlos Squint (Groovy Brigad)

start 22:00, vstup 190/290 czk

http://www.micronacity.cz

fb událost: https://www.facebook.com/events/262384137279839/

Připravila: mia/ nedori

 

Poslední komentáře