Zpět

Mojito pro dámy skutečně zadarmo! Ptáme se na nový Movie ´s club!



Nedávno se na pražské Letné objevil zbrusu nový klub, který je vyzdoben mnoha obrázky filmových hvězd, což vytváří speciální atmosféru. Neváhali jsme a šéfa klubu Andreje Veselého jsme se na nový klub vyptali.

Jaký vztah máte k filmům? Proč právě klub s filmovou tématikou?
Movie´s hned s nekolika důvodů. Osobně je mám hodně rád a hlavně ty starší. Další a asi hlavní důvod, že jsme nechtěli moderní klub, a portréty, které jsou u nás jako dekorace a asi 300 z nich jsou osoby, které pohnul filmovým světem. Každý kdo příjde se o může vzpomenou a většina lidí hádá kdo je kdo a vytváříto tu velmi klidnou a noblesní atmosféru. Další bod je naše sobotní party jsou věnované nějakému filmu vždy s nějakou dekorací nebo vtipem na baru.

Co nabízejí prostory vašeho klubu?

Naše prostory nabízejí dvě části, klub který má kapacitu až 200 osob s toho 60 míst k sezení a Exelent room což je stylový salonek od Plzeňského pivovaru.

Náš server je hlavně o klubové a taneční scéně, s jakými DJs se u váš mohou naši čtenáři setkat?

Dj , kteří u nás hrají najdete na našem webu. Hraje se zde převážně klubová hudba, ale máme i Dj a jednu s pravidelnných akcí , která je věnovaná filmové muzice a americkým šlágrům 30 - 60 let. Máme dvě hlavní akce v měsíci White mission ( klubová scéna) a Hollywood old time ( staré songy)

4. Co mohou naši čtenáři očekávat za hudbu? Jaké druhy taneční muziky preferujete?

 Do budoucna bychom rádi spoluprcovali i se známějsími DJs, ale časem je to vše o pěnezích.


Jaký je váš nejoblíbenější film?

No osobně mám rád hodně sci fi :) ale za klub asi Casablanca

Je skutečně Mojito pro dívky zcela zdarma? :)

Ano ve čtrvtek je opravdu MOJITO por dámy zdarma :)

Připravila: mia

Poslední komentáře