Zpět

MOVE 8 ve zlomeném rytmu



  Klubový festival MOVE 8 je jistotou pro všechny, kdo mají rádi kvalitní hudbu „jinak“. V rámci jeho podzimního programu se našlo i místo pro drum’n’bass  a spolupráci DJů s hudebníky. Hlavním tahákem budou na dnešním večírku v Crossu brazilská zpěvačka Camila De Oliviera a bubeník Thom Herian, kteří vystoupí ve společném setu s DJkou Babe LN. Line up na hlavním pódiu doplní IM Cyber a Element, druhou stage obsadí Natural Born Shampoos DJs – Revize a Alert. 

¨

Thom Herian aka DramaJaqua & Camila De Oliviera & Babe LN

 // IM Cyber // Element

Klub Cross, 7.11.2012

 

Babe LN je živými projekty s hudebníky a vokalisty vyhlášená. Už v 90. letech hrávala s projektem T-Break a od roku 2003 s Nasty No Stars, kde jsou stálými členy kromě Elen ještě DJ Ghonzales a bubeník Thom Herian aka Drama Jaqua. „Nemáme pevně daný set, je to vždy improvizace a většinou společné hraní členíme do částí, v nichž si dá bubeník svůj set, který DJ obohatí schratchy a samply. Druhou část potom tvoří DJský set šitý na míru danému prostředí i muzikantům. Každé společné vystoupení je jedinečné – pracuje s různými pocity a je nabité společnou energií. V tom je asi hlavní rozdíl oproti hraní sólo“, říká ke kolaboracím Babe LN.

 

 

Stejně jako bubeník Thom Herian, jen i brazilská zpěvačka Camila De Oliviero doma ve skupině N.O.H.A., která letos významně obměnila sestavu, vydala desku a v prosinci vyráží na turné. Pokud se nemůžete dočkat koncertu, může vám být právě vystoupení dvou členů „nohy“ ve společném setu s Babe LN příjemně zkrátit čas! 

 

 

Více na http://www.facebook.com/events/181681705290164/

 

Vstup zdarma.

 

Poslední komentáře