Zpět

Mr. Vegas nám naživo představí své výborné nové album Sweet Jamaica již v pondělí 19. Listopadu 2012



Venku začíná rychle mrznout a tak je nejvyšší čas to kompenzovat alespoň trochou karibského temperamentu. Poslední velkou příležitost tohoto roku máte již v pondělí 19. Listopadu, kdy do pražského Lucerna Music Baru přiletí jamajský zpěvák Mr. Vegas.



Tento výjimečný zpěvák, který patří více než dvacet let do první ligy světového dancehallu, má několik desítek #1 hitů a letos nominován na prestižní cenu MOBO Awards v kategorii „Best Reggae Act“. S sebou si navíc do Prahy v rámci evropského turné přiveze výbornou doprovodnou kapelu Dub Akom a představí tu i velké dvojalbum Sweet Jamaica, jehož stejnojmenný titulní singl se stal hymnou oslav letošních oslav 50 let jamajské nezávislosti.

Mr. Vegas je velký hitmaker, který nahrával i s u nás přeci jen známnějšími ikonami, jako jsou Shaggy, Beenie Man nebo Sean Paul. Svými kolegy je velmi ceněn pro svou melodičnost, pracovitost a pozitivní energii, s kterou vybudoval svou kariéru.

Pražský koncert proběhne sice v pondělí, ale i tak to bude velký svátek pro všechny milovníky reggae, dancehallu i urban music, pod který spadají i R&B nebo hiphop. Ať už se necháte zlákat nebo ne, bude to největší jamajská událost tohoto podzimu, která vás zaručeně nadchne a zahřeje.


19.11.2012 od 20h / LUCERNA MUSIC BAR, PRAHA 1
MR. VEGAS & DUB AKOM BAND / support: DJ DAMALISTIK + ROCCAFLEX CREW
WWW.MRVEGAS.COM / WWW.MUSICBAR.CZ / WWW.JAHMUSIC.NET


Poslední komentáře