Zpět

Murat Kilic v sobotu 4. 5. v ROXY se vstupem do 23:00 zdarma a dárkem pro první příchozí!



Už tuto sobotu 4. 5. se v ROXY odehraje BEEF Records Showcase, kam si DJ, producent a šéf labelu BEEF Records Schwa pozval coby hlavní hvězdu australského DJe, producenta, majitele syndeyského klubu Spice Cellar, nahrávacího labelu a bookingové agentury Reckless Republic Murata Kilice. Toho pak v line upu večera doplní kromě Schwa také DJs z labelu Just Like That Pat Heart a Alex Neivel. Dalším lákadlem je navíc nejen vstup do 23:00 ZDARMA, ale nově také dárek pro první příchozí!

Konkrétně se prvních třicet návštěvníků sobotní party, kteří se nahlásí u vstupu, může těšit na CD a vinyly z katalogu BEEF Records, které pro ně při té příležitosti připraví sám Schwa, jehož od půlnoci do půl druhé plánovaný set bude předcházet dvouhodinovému vystoupení Murata Kilice. Ještě před Schwa a Muratem Kilicem, konkrétně od desíti do půlnoci odehrají společný set Alex Neivel a Pat Heart. Všichni čtyři DJs se navíc za DJským stolem společně vystřídají od půl čtvrté, kdy je v plánu oblíbená b2b přebíjená. 

Celou party pak bude v chill outu "jistit" protřelý matador tuzemské scény DJ Vilem a svými vizualizacemi dotvoří atmosféru akce VJ Pexi. Jak vidno, chystá se v sobotu 4. 5. v ROXY hodně zajímavý mejdan, na který se nejen kvůli vstupu do 23:00 zdarma a dárkům od BEEF Records rozhodně vyplatí přijít včas!

Line up:

22:00 - 00:00 Pat Heart & Alex Neivel

00:00 - 01:30 Schwa

01:30 - 03:30 Murat Kilic (AUS)

03:30 - 05:30 b2b2b

Chill out: Vilem

WEB

BEEF Records: http://www.residentadvisor.net/dj/muratkilic

Murat Kilic: http://www.residentadvisor.net/dj/muratkilic

Just Like That: https://www.facebook.com/justlikethatmusic

FB Event: http://www.facebook.com/events/602738643072476/

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře