Zpět

N.O.H.A., 100°C, DJ Macio a El Jay na Your Choice Party v Lucerně s objevtevicemuziky.cz



Užít si nadupaný mejdan s prvotřídními kapelami N.O.H.A. a 100°C mohou návštěvníci Your Choice Party ve čtvrtek 25. září 2014 v pražském Lucerna Music Baru. Zárukou vydařené akce jsou i sety osvědčené dvojice DJ Macio a saxofonistaEl Jay, která letos rozpalovala pódia největších letních festivalů. Vstupenky na vyladěnou party plnou nejlepších songů i pulzujících rytmů lze získat po registraci na www.objevtevicemuziky.cz za pouhých devadesát korun. Každý zaregistrovaný fanoušek navíc ke vstupence obdrží i voucher na party drink v hodnotě vstupného zdarma.

Akci v Lucerna Music Baru odstartuje ve 20:00 hodin skupina N.O.H.A., která je miláčkem evropských festivalových pódií i vyhlášených tanečních klubů už od roku 1997. Tato česko-americká formace, která svou multikulturností rozbíjí hranice mezi hudebními směry i světovými kontinenty, má na kontě šest desek, ze kterých vzešly hitovky jako Di Nero, Wanna Play a především veleúspěšná pecka Tu Café. Na vyšší level povýšila N.O.H.A. své umění vloni díky jedinečnému hlasu zpěvačky Kaii Brown, který dodává jejich již tak neobyčejné hudbě další rozměr a fanoušky doslova paralyzuje.

Čtyřmi úspěšnými alby se můžou pochlubit i kluci z partičky 100 °C, kteří svou prozatím poslední desku Freaky Boys pokřtili v březnu letošního roku. Fanoušci této pětice sympaťáků, jejichž songy jsou dokonalou směsicí reggae, dubu a rock'n'rollu, se mohou těšit nejen na hudební novinky z posledního alba, ale i na fanoušky prověřené hitovky z minulých let, jako je elektrizující song Eye for an eye.

Celou party završí sehraná dvojka DJ Macio & El Jay, která se společně objevila na všech předních festivalech i v nejvyhlášenějších tuzemských klubech. Maciovy jedinečné sety, v nichž se pojí prvky deepy, house, groovy, techna a spicy, a které brilantně korunuje saxofon v podání El Jaye, vyvolá v každém návštěvníkovi chuť protančit v divokých rytmech celou noc.

Objevtevicemuziky.cz nabízí vstupenky na jedinečnou Your Choice Party i mnoho dalších hudebních akcí registrovaným fanouškům pouze za devadesát korun. Návštěvníci mejdanu však získají peníze za vstupné zpět ve formě voucheru na party drink a akci tak navštíví prakticky zadarmo. K získání vstupenky se stačí pouze registrovat na www.objevtevicemuziky.cz a zaplatit vstupné, které lze uhradit do 20. září při platbě převodem a do 24. září při platbě kartou. Každý registrovaný fanoušek stylových parties pořádaných pod taktovkou objevtevicemuziky.cz může navíc zaslat pozvánku na Your Choice Party také svému kamarádovi, který by na ní určitě neměl chybět. Počet zbývajících vstupenek a kompletní informace k  Your Choice Party naleznete nawww.objevtevicemuziky.cz.

Připravila: mia

Poslední komentáře