Zpět

N.O.H.A. přijede v prosinci na mikulášskou do Lucerny



N.O.H.A. pod vedením svého zakladatele Filipa Nohy přijede v prosinci na mikulášskou do Lucerny a pokřtí tu zbrusu nové album! Nemusíme snad dodávat, že to bude mejdan, který stojí za návštěvu.

Na podzim se N.O.H.A. vydá na turné po Východni Evropě, aby pokřtila své nové album "N.O.H.A. Circus Underground"

Každý správný cirkus se skládá z artistů a klaunů z celého světa. Také N.O.H.A. se drží své tradice a čerpá z multikulturnich kořenů svých 4 národností. Využívá vlivů brazilských a slovanskych tradic i americkeho hip-popu. Texty jsou v portugalštině, španělštine a angličtine. Nové abum "Circus Underground" bude obsahovat tracky jako " Wanna Play", "Di Nero", "Park of illusion" a další dosud nezveřejněné tracky, dále remixy od producentů Cottonmouth, Matrix a dalších.



Je známo, že N.O.H.A. naživo přenáší na své fanoušky spoustu energie, takže kapelu nerozhodí ani výpadky proudu v LMB a na Letné. Ty se naopak staly legendárním zážitkem pro fanoušky, protože celou kapelu vyburcovaly k ještě k intenzivnějšímu a silnějšímu podání jejich performance. N.O.H.A. však neustále pracuje na vylepšení své show a nabídne na podzimních koncertech několik překvapení. Na svou tour přiveze nejen nový merchendise, CD, ale tentokrát i vinyl "N.O.H.A. Circus Underground". Kompletni N.O.H.A. crew se těší na své věrné, ale i nové fanoušky, kterým naservíruje ten pravý Circus Underground.

Připravila: mia/ LMB

Poslední komentáře