Zpět

Na Finále Silvercupu v klubu Fatál vystoupí také Bobby Píchač!



V únoru vyhlásil hudební klub FATAL novou soutěž kapel SILVERCUP a už tuto sobotu 21.6. se koná finále o putovní stříbrný pohár, ve kterém se utkají Brownfield, Accent Trick, Stick 'n Off a Bobby Píchač. O vítězi rozhodne porota a vstup na finále Silvercupu je zdarma, tak doražte podpořit nové talenty.

Hudební klub Fatal vznikl v listopadu 2013 v prostorách bývalého klubu XT3 na Žižkově a je zaměřen na živou hudbu a hlavně rockovou produkci. Po vylepšení koncertního sálu v podzemním podlaží klubu (nové ozvučení s boxy L Acoustics ARCS, světelný park, zvětšení parketu) v únoru 2014 Fatal music club vyhlásil novou koncertní soutěž kapel SILVERCUP, které se zúčastnilo přes čtyři desítky kapel. Jim v základních koncertních kolech dávali svoje hlasy diváci, čtyři s největším počtem hlasů postoupili do finále SILVERCUPU, kde se hraje o velký putovní stříbrný pohár, peněžní výhru 6000Kč a ceny od Rock Fashion, Kytary.cz, Rocková Škola a Soundyard.

Finále Silvercupu se koná v sobotu 21.6. od 19:30 v klubu Fatal, vstup na finále je pro všechny zdarma a přibližně v jedenáct hodin bude vyhlášen vítěz soutěže.  O vítězství se utkají Brownfield, Accent Trick, Stick 'n Off a Bobby Píchač. V následujících řádkách se můžete o finalistech dozvědět něco více:

Brownfield

Kapela funguje od jara 2014, ale jednotliví členové nejsou na scéně žádnými nováčky. Jejich styl by se dal nejlépe charakterizovat jako stoner rock, přičemž, jak tvrdí, snaží se vzít to nejlepší ze staré i té nové školy. Jejich finálové vystoupení bude vlastně teprve jejich třetí vystoupení vůbec a v jejich repertoáru je aktuálně již 8 skladeb.

Stick 'n Off

Pražští rock'n'rolloví nadšenci inspirovaní Woodstockem a zemětřesením, které následovalo. V kompletní sestavě se objevili ve světlech reflektorů poprvé v listopadu loňského roku a to ve složení Ozzy, The Eagle, Miky, Kitty a Ondra "přezdívka neznámá". Po patnácti odehraných vystoupeních a nespočtu stržených strun se probojovali až do finále soutěže Silvercup.

Accent Trick
Kapela hraje v současné sestavě pár měsíců a styl hudby popisuje jako"takovej alternative indie pop-rock". Významný vliv na tvorbu kapely měly britské rockové kapely, hlavní proudy jsou zde pravděpodobně z brit-popu, indie rocku a vlastně tak nějak ze všeho z muziky.

Bobby Píchač
Mladý písničkář, původem z Vysočiny, který se snaží dle svých slov "zbourat country". V textech používá šokující slova a jeho vystoupení bývají šílená. Ne nadarmo mu kmotra desky dělal pornofolkař Záviš.

Srdečně zveme všechny příznivce dobré hudby na finále soutěže SILVERCUP, přijďte podpořit mladé nadějné kapely.

Připravila: mia/ Fatal

Poslední komentáře