Zpět

Na Hospitality nevpustilo Sasazu návštěvníky s platnou vstupenkou



Velmi nepříjemná událost doprovázela další noc Hospitality, která se letos prvně uskutečnila v Sasazu. Bohužel část návštěvníků, kteří si již koupili platnou vstupenku v předprodeji, nebyla vpuštěna. Klub prý vše zdůvodňoval tím, že je překročena jeho kapacita. 

V klubu jsme byli a musíme potvrdit, že rozhodně nepůsobil nějak extra plný. A co se stalo? Před vstupem se tvořily značné fronty, jelikož nebyla ochranka schopná odbavovat návštěvníky průběžně. V jednu chvíli se dokonce stalo, že ochranka vstup uzavřela a dovnitř nepouštěla nikoho. Lidé stáli zmatení ve frontě, nejvíce to naštvalo pochopitelně ty, kteří jeli na akci zdaleka. Podle pořádající LIR crew je vina zcela na straně klubu: "Ačkoli je akce Hospitality Prague v plném proudu, nastala zde situace, že byl ze strany managementu odepřen vstup do klubu Sasazu, ikdyž kapacita nebyla zdaleka vyčerpána. Situaci jsme se snažili usilovně řešit, ale bohužel byl vstup na půl hodiny uzavřen," znělo vyjádření  ze strany LIR crew.

Na situaci v klubu si hojně stěžovali sami návštěvníci na Facebooku této události. Ochranka klubu se prý k návštěvníkům chovala hrubě, hojně zabavovala měkké drogy, vyhazovala z klubu bez možnosti návratu... "Po půl hodině se nám podařilo vedení klubu přesvědčit a vstup do Sasazu byl opět obnoven. Během řešení této krizové situace jsme se sami dostali do konfliktu se security Sasazu, která s námi odmítla jakkoli jednat a došlo i na slovní zastrašování fyzického napadení. O uzavírání barů jsme vůbec nevěděli a nebyli jsme na to ani před akcí upozorněni! Nedokážeme ani popsat, jak nás mrzí, že jsme vás vystavili tomuto chování a slibujeme vám, že Sasazu a jim podobné už NIKDY V ŽIVOTĚ!!! V žádném případě nebyla překročena kapacita klubu, která je oficiálně 2500 osob, " ubezpečuje LIR crew. 

Na klub Sasazu jsme se obrátili s žádostí o vyjádření, uvidíme, jak a zda se k tak nešťastné události klub vyjádří... 


Poslední komentáře