Zpět

Na jaké festivaly vyrazit tento víkend?



Víkend hrozí opět deštěm, což už je toto léto typické, ale věříme, že návštěvníkům festivalů to vadit nebude! Pojďte se podívat, jaké jsou naše tipy na večery a noci pod hvězdami. Přibalte pláštěnku a holínky a počasí se nebojte!

Začít musíme pochopitelně svátkem všech milovníků drumandbassu - v pískovně Oplatil na Pardubicku se bude již tradičně konat outdoorové vydání veselice Let it roll. Lístky vás ještě dnes vyjdou na tisíc korun, hraje se od pátku až do neděle. Výčet hvězd by byl skutečně široký - zmiňme alespoň Camo & Krooked Live, Dirtyphonics Live, The Qemists, Ms Dynamite, DJ Fresh, Flux Pavilion, Loadstar, Calyx & Teebee, Tantrum Desire, DJ A.M.C, Kasra, Spectrasoul, Enei, Dub Phizix, Phac a pochopitelně ty nejlepší naše dýdžeje.

Naším dalším tipem je festival Vysmáté léto, kde by tance milovné publikum mohla bavit britská kapela Kosheen, jinak třeba také Richard Miller nebo Die Happy. Na festivale se můžete kromě kapelek bavit na divadelní scéně, nebo při doprovodném programu, díky kterému si třeba budete moci zahrát fotbálek. Festival se koná v Kadani v sobotu 21.7. a na místě vás vstupenka vyjde 700 korun.

Open air festival Přeštenice se uskuteční v Milevsku na Jonášově plácku po celý víkend, nabízí pěknou řádku kapelek a konat se bude hned na několika stage. Na celý festival zaplatíte za vstupenku 550 korun.

A pokud budete tento víkend trávit na Mácháči, máte šanci dnešní páteční noc celou protančit s pražskými dýdžeji a dýdžeji Studia 54. Akce se bude konat hned ve dvou klubech najednou - v Bílém kameni, kde se bude hrát housík, a Blue baru, kde zazní techno, takže to bude jistě velmi zajímavé a variabilní! Zahrají například Marty Fish, Kifli, Revis, Chris Sadler, Enrico a mnozí další. Více se dozvíte na Facebooku.

Připravila: mia

Poslední komentáře