Zpět

Na květnový MAGNETIC Festival míří DVBBS



Autoři celosvětového hitu Tsunami a bratři s pověstí velkých bouřliváků a bohémů, kteří se chovají během svých vystoupeních doslova jako rockové hvězdy. Takto ve zkratce charakterizují hudební média kanadské duo DVBBS, které vzniklo formálně teprve v roce 2012.

07. 05. 2014, PVA Expo Letňany
MAGNETIC festival
DJs: BILLY THE KIT, BLASTERJAXX, DENIZ KOYU, DVBBS, JOHN CULTER, MAKJ, MARTIN GARRIX, UMMET OZCAN
www.magneticfestival.com

Nicméně stačila skladba Tsuami, která během několika týdnů doslova smetla EDM scénu, a o DVBBS najednou věděl celý svět. Alex a Chris ale na vavřínech rozhodně neusnuli a zatím nás zásobují samými hity. Po Tsunami přišly další „pohromy“ v podobě Stampede (Dimitri Vegas & Like Mike), Raveology a Immortal, které mají jejich jasný a hudebně agresivní rukopis. V Praze pravděpodobně také zazní novinka This Is Dirty a zatím ne moc známá skladba Goldskies, na které spolupracovali s Martinem Garrixem a Sanderem van Doornem. 

Tsunami:

Raveology:


Těžko se dá uvěřit, že se lze někdy propracovat k elektronické taneční hudbě, když je vaše hudební výchova založená na kapelách jako Nirvana, NOFX, Sublime nebo Rancid. DVBBS jsou v tomto nejen výjimkou, ale zároveň si užívají svá vystoupení doslova jako koncerty výše jmenovaných kapel, kde je stage diving na denním pořádku.  

První vystoupení DVBBS v ČR proběhne 7. května v rámci MAGNETIC Festivalu.
Vstupenky jsou k zakoupení na www.ticket61.com

www.facebook.com/dvbbs
www.dvbbs.com

Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře