Zpět

Na květnový Shadowbox v Roxy zavítají Camo & Krooked z Rakouska!



Na příštím Shadowboxu bue zcela jistě v Roxy opět pěkně našlapáno. Kromě našich zástupců vystoupí populární dvojka z Rakouska - Camo & Krooked!

SHADOWBOX @ ROXY

4. května

Special guests: Camo & Krooked (AT)

DJs: 2K (resident), Bifidus Aktif, Pe:Te, Rudeboy

Chill out: 2K, Rudeboy, Pe:Te

start: 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk

VJ: Quark / astraL d:VISION

 

Na květnovém Shadowboxu vás rozsekají Camo & Krooked

Hosty dubnového Shadowboxu bude v pátek 4. května v ROXY nesmírně populární dvojka ze sousedního Rakouska Camo & Krooked, která zaznamenala v uplynulých dvou letech raketový start přímo na špičku samotného drum"n"bassového nebe. Projekt dvou dlouholetých kámošů, který vydává na takových labelech jako Shogun, Breakbeat Kaos, Audioporn, Renegade Hardware nebo Hospital Records a vysloužil si mj. označení "nová generace drumandbassu", v ROXY doplní domácí DJs 2K, Bifidus Aktif, Pe:Te a Rudeboy. Vizualicace pak bude mít pod palcem Quark / astraL d:VISION.

Rakouské duo Camo & Krooked, tedy Reinhard Rietsch a Markus Wagner společně tvoří od roku 2007, a už svými prvními releasy si pánové vydobyli víc než slušnou pozornost nejen "řadových" fanoušků d"n"b, ale i takových person jako Andy C nebo Tony Colman aka London Elektricity.

Právě Tonyho domovský label Hospital Records se stal v roce 2010 základnou i pro Camo & Krooked a fanoušci moderního d"n"b se tak díky tomu mohli těšit z takových pecek jako Turn Up The Music, Climax a především pak debutového alba Cross The Line (2011), které letos v březnu následoval remixový projekt Between The Lines, který rakouské duo jistě představí i v ROXY.

Že výjimečný ohlas na tvorbu Camo & Krooked není jen nafouklou bublinou, která brzo splaskne, dokazuje krom jejich releasů a obrovské vytíženosti také fakt, že v loňských Drum & Bass Arena Awards si Reinhard a Markus odnesli hned tři ceny a to v kategoriích Best Producer, Best Video a Best Album.

Svůj díl na tom má určitě i to, že ve své tvorbě krom d"n"b umně mísí také žánry jako dubstep, drumstep či electro-house a vzniká tak hodně unikátní a zajímavá hudba plná emocí a vzbuzující v posluchačích silné nutkání protancovat boty. V kombinaci se show, jež za pomocí skvělé techniky předvádějí Camo & Krooked naživo, je tak garantován vyjímečný zážitek, který by se nemuselo vyplatit propásnout! Takže si pište: 4. května - Shadowbox w/ Camo & Krooked @ ROXY!

Klub bude otevřen od 22:00. Do 23:00 budou vstupenky v prodeji za 100 czk, poté za 200 czk. Krom Camo & Krooked se těšte na domácí DJs 2K, Bifidus Aktif, Pe:Te a Rudeboy.

 

VIDEO

Camo & Krooked feat. Ayah Marar - Cross The Line


Camo & Krooked - Afterlife (BCVee Remix)


Camo & Krooked @ Mainframe Live (03. 12. 11)


WEB

Camo & Krooked: http://camoandkrooked.com/

Camo & Krooked FB: https://www.facebook.com/CamoKrooked

Camo & Krooked Between The Lines podcast: http://soundcloud.com/camokrooked/camo-krooked-between-the-lines

FB Event: https://www.facebook.com/events/388397407861667/

ROXY: http://roxy.cz/

Shadowbox: http://www.shadowbox.cz

 

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře