Zpět

Na příští Elektře vystoupí dvojice PAN-POT



Jeden z největších hypeů současné techno scény, kteří byli hlavním tahákem techno stage na Svojšicích, se představí v prvním klubovém vystoupení v ČR 14.12. na Elektře.


Znáte někoho lepšího, kdo by mohl navázat na famózního Umeka, sebrat hozenou "techno rukavici" a vyzvat fléďácký techno kotel na další souboj - my tedy ne! PAN - POT jsou pravděpodobně nejsledovanější dvojkou současného techno světa, za poslední rok objeli všechny nejprestižnější eventy světa jako Awakenings, Sonne Mond Sterne, Sonar, Time Warp…

Ještě před pár lety dj- a producentskou dvojici PAN-POT téměř nikdo neznal. Během krátké doby se ale z berlínského dua ze stáje Mobilee Records stala světově známá dvojice, kterou bookuje de facto celý svět. Premiérové vystoupení v ČR jste mohli vidět letos na festivale Svojšice 2012.

Berlínský techno act PAN-POT funguje od roku 2005, kdy ještě v tříčlenné sestavě vydal debut s názvem Copy & Paste. Hlavními aktéry projektu tehdy byli Tassilo Ippenberger, Thomas Benedix a Marco Resmann. Poslední z jmenovaných v r. 2006 projekt opustil. O dva roky později už jako oficiální duo vydali desku Pan-O-Rama. V rámci turné k albu v zimě 2008 procestovali Kolumbii, Japonsko, USA, Polsko, Španělsko, Portugalsko, Francii a Švýcarsko. V roce 2011 vystoupili poprvé na Ibize na jedné ze slavných parties ze série Cocoon Heroes v klubu Amnesia.

Letos dvojici v rámci kompilace Back to Back vol. 6 vychází speciální DVD, které důkladně mapuje jejich téměř roční world tour. Kromě dokumentu zde najdete na dalších dvou discích oblíbené skladby z domovského labelu Mobilee a autorské věci. Důkazem stále rostoucí popularity této dvojice je i pozvání na letošní vydání německého Time Warpu. A dobrou zprávu máme i pro domácí fanoušky téhle techno dvojky.



http://pan-pot.net/
http://www.facebook.com/PanPotOfficial
http://soundcloud.com/pan-pot
http://www.youtube.com/panpotofficial

DJ - MIXES:
Pan-Pot's Sonar by day & night sets:
http://soundcloud.com/pan-pot/sets/pan-pot-sonar-2012-mixes/

Pan-Pot @ Timewarp Mannheim:
http://soundcloud.com/pan-pot/pan-pot-time-warp-mannheim

Pan-Pot's podcast for Creamfields Peru:
http://soundcloud.com/pan-pot/pan-pot-podcast-for

VIDEOS:
mobilee091 – Pan-Pot "Gravity"



Pan-Pot @ Awakenings Amsterdam 2012:

 

Připravila: mia/ Fleda

Poslední komentáře