Zpět

Na přístím Liquidu se v klubu Yes! představí Komatic



S velkým potěšením můžeme rozhlásit, že nová vlna liquidu se s velkým respektem začíná prosazovat i na české klubové scéně! Po úspěšném vystoupení Technicoloura z projektu Technimatic na Imagination festivalu přijal naše pozvání i KOMATIC (SGN:LTD, UK), který se tímto, jak už jste u party Liquid DnB Crew jistě zvyklí, představí poprvé v ČR!

Opět ho doplní jen ti nejlepší ze současné české scény >> Rudeboy, Sweg, 2K, Stantha, Eska a Vorel. Jako záruku kvality jsme si znovu pozvali všestranného umělce a vynikajícího trumpetistu Chrise Verna, jehož hra na trumpetu vás minimálně zvedne ze židlí, jeho vystoupení doplní úžasný zpěvák a MC Tukan, který vás vyburcuje tak, že se do rána nehnete z parketu !! Chybět nebudou samozřejmě ani rezidenti Theya & Blofeld z LiquidDnBCrew, kteří pro vás tuto akci již po deváté s láskou připravují.

Liquid Drum and Bass (často zvaný jednoduše Liquid Funk) zažívá dnes velikou obrodu popularity ve své nu-skoolové vlně, kdy spousta mladých a nadějných producentů se začala svými vlastními silami a bez velké podpory prodírat drum and bassovou scénou k všeobecnému uznání. Komatich a Technicolour A.K.A. Technimatic k této době neodmyslitelně patří a mnozí je považují za hlavní tahouny celého žánru. Teď máte možnost se s nimi seznámit blíže.

V dnešní době je velmi těžké najít hudebně bohatý a emočně nabitý drum and bass, a právě proto si produkce Petera Rogerse (Technicolour) a Andyho Powella (Komatic) okamžitě získala pozornost, když poprvé zazněla na chodbách centrály labelu Shogun Audio.
Dva obrovské talenty nové vlny Liquid Funku - Komatic a Technicolour spolu začali spolupracovat jako producenti již okolo roku 2008, kdy ještě nikdo ani netušil, jaká toto duo čeká budoucnost - následovalo vydání jejich tvorby na labelech jako jsou: Critical, Technique, Spearhead nebo Shogun Limited či velká podpora jejich produkce na britském BBC radiu 1 od Crissy Crisse či Baileyho dále se také dočkali supportu od online radia Bassdrive.com, které je mnohými považováno za nejlepší d&b online radio.

Shogun Audio nikdy nespí na vavřínech a rychle rozeznalo potenciál tohoto dua, takže nyní můžou hrdě ohlásit, že nově vzniklé spojení těchto hvězd pod názvem Technimatic se exkluzivně zapsalo pod znovuoživený imprint Shogun Limited. Jejich první release pod tímto labelem "Unfinished Business/She Knows It" vyšel již v Říjnu 2012 a v těchto chvílích doráží na pulty po světě jejich příspěvky do druhé antologie D&B Areny, třetího vydání kompilace SICK music (Hospital) a skvělý track "Solace" v posledním čtvrtém EP Evolution Series přímo ze stáje Shogun Audio! Spojení projektu Technimatic a jednoho z největších “bass” labelů na scéně je jistě událostí roku a o této dvojce ještě hodně uslyšíme v roce 2013 na kdy mají naplánováno vydat své debutové album. Máme se na co těšit!!

Připravila: mia/ Yes! club



 

Poslední komentáře