Zpět

Na srpnovou Creative party v sobotu 17.8. dorazí rakouský producent a dj Philipp Straub aka Felipe!



  Philipp Straub (AT), Subgate, Nkyp, Rob Smile a Tibiza – to je sestava srpnové Creative party v Chapeau Rouge, která slibuje nabitý mejdan až do rána!

V sobotu 17.8. se v domovském klubu Chapeau Rouge uskuteční další vydání Creative party s exkluzivním hostem, kterým je rakouský bard Philipp Straub aka Felipe. Tento charismatický dj a producent působí na světové elektronické scéně pěknou řádku let.

Za tu dobu supportoval celou řadu světových hvězd typu Carl Cox, Chris Liebing, Marco Bailey, Dubfire nebo Laurent Garnier a vystoupil ve více než třiceti zemích, mezi které patří například Japonsko, Thajsko, Francie, Itálie, Španělsko a země střední Evropy. Vystoupil na věhlasných eventech jako je Time Warp, Hypnotic či Creamfields a v rámci svých vystoupení spolupracuje s firmami Apple, Allen & Heat nebo Native Instruments. V neposlední řadě je zakladatelem mezinárodní bookingové agentury Titan, která zastupuje mezinárodní umělce po celém světě.

O support se postará trojlístek rezidentů Creative party – Subgate, Rob Smile a Nkyp společně s dalším hostem, kterým je talentovaný dj a producent Tibiza, jehož tracky spatřily světlo světa na labelech, mezi které patří například Soundwaves, One Way, Unt Records nebo MOSP.

Kompletní informace o srpnové Creative party naleznete na https://www.facebook.com/events/647015191978100/

 

Poslední komentáře