Zpět

Narozeniny pořadu Get Fresh! podpoří 11 DJs!



Úterní show rádia Spin - Get Fresh! oslaví už 1. června své páté narozeniny! Bude to oslava ve velkém stylu, zahraje neuvěřitelných jedenáct DJs, proběhne ochutnávka dortů a bude se krájet i speciální narozeninový Get Fresh! dort od DortyPraha.cz!

Get Fresh! show můžete dávat každé úterý v deset večer na vlnách rádia Spin. Mohli jste tam za ty roky slyšet rozhovory nejen s kompletní českou a slovenskou špičkou, ale i se jmény typu Ice Cube, 50 Cent atd., nemluvě o spoustě zajímavých speciálů, live setů, freestyles, beatbox session atd. atd. Get Fresh! je pořad bez hranic a stále baví všechny, co vnímají svět barevně a kreativně. S rokem 2012 dostala show čerstvý vítr, protože její autor Poeta - hned jak se naučil hrát na gramofony - okamžitě hraje live i na Spinu.

Páté narozeniny Get Fresh! Radio Show se odehrají už 1. června v novém klubu Bellbery a můžete se těšit na opravdu velkolepou oslavu! Neuvěřitelných jedenáct DJs vybere několik největších bomb a ty zahraje live! Do toho proběhne ochutnávka luxusních dortů a bude se krájet i speciální Get Fresh! dort k pátým narozeninám! Na všechny také čeká narozeninový welcome drink Fizz, prostě 1. června není, co řešit! Do line-upu přibyl na poslední chvíli DJ Lil Rowa, který už tak není na plakátu, ale my se na něj samozřejmě těšíme stejně jako na všech ostatních deset DJs!

 

GET FRESH! 5TH ANNIVERSARY

klub BELLBERY

1.6. 2012

 

LINE-UP:

DJ MIKE TRAFIK

DJ ENEMY

DJ SCARFACE

DJ NOIR

DJ JORGOS

DJ ROBOT

DJ ROCKSTAR

DJ KWÉ

DJ RAWAL

DJ LIL ROWA

DJ POETA

Připravila: mia/ Spin

 

Poslední komentáře