Zpět

Německý festival MELT! letos s Kylie Minogue, Alt-J, London Grammar a dalšími



Stálice na poli evropských festivalů a jedna z nejúžasnějších akcí tohoto druhu nabídne ve dnech 17. – 19. července 2015 výběr umělců, které společně na jednom místě jen tak neuslyšíte. Na poloostrově Ferropolis na jezeře Gremmin se letos potkají hvězdy světového popu, které vystřídají např. producenti minimal techna nebo 75ti letý průkopník disca. Přesně takové hudební kontrasty dělají z festivalu MELT! zážitek, za kterým se vyplatí cestovat i přes půl Evropy – a nebo z Prahy zhruba 300km.

 

17. – 19. 7. 2015
Ferropolis

http://www.meltfestival.de/
Vstupenky:
bit.ly/berlinfestivaltickets  

Festival se koná tradičně v bývalé těžební oblasti, kde zůstaly ležet staré nevyužité stroje, které dostaly novou tvář a staly se tak součástí designu celého festivalu. Během tří dnů se zde představí např. Giorgio Moroder, Kylie Minoque, ALT-J, London Grammar, Django Django, Flume, Jamie XX, Kaytranada, Hudson Mohawke, Young Fathers, Mogwai, Jon Hopkins, Sven Väthnebo A-Trak.

Letošek zároveň přináší hned několik zásadních organizačních změn. Nově je možné zakoupit si kromě třídenní vstupenky (136 EUR) také jednodenní za 59 EUR. Organizátoři také řekli razantní „NE!“ černému trhu se vstupenkami a zavedli povinné registrace vstupenek na jméno. Vstupenku je tedy nutné před příjezdem aktivovat na stránkách festivalu. Další novinkou je bezhotovostní placení pomocí náramků, které stačí předem nabít na potřebnou částku.


Poslední komentáře