Zpět

Nespočet kapel i DJs , to je benefiční pátek pro nadaci Pink Bubble



Nadace Pink Bubble pomáhá náctiletým, kteří bojují s rakovinou, a mohli jste se s ní sejít například na posledním Hip Hop Kempu, kde jí patřil program jedné celé stage. Právě této nadaci bude v Chapeau Rouge patřit pátek 12. července. Hned ve dvou patrech legendárního klubového prostoru vystoupí na podporu nadace nespočet kapel a Djs rozličných stylů a v programu večera si každý najde svůj oblíbený styl hudby.

Vše odstartuje již v 18.00, kdy benefiční večer odstartují hip hopoví DJs a následovat pak budou vystoupení mnoha interpretů, jmenovitě akci podpoří například Erika a Martin Fečovi, MC Gey z Ty Nikdy labelu, Sax & Acme, Freestyle Mondays crew, MC Taktika, Loco Loco, Rapublica, Beatlife label, Neznámá Identita.sk, Dryll, MC Paparasty, Vojtaano & On Timon a programem provede mladý raper Ready. Nabitý program obohatí i zástupci pořadu Na Stojáka a trochu humoru tak přinesou Daniel Čech nebo Vojtěch Záveský.

Především výčet vystupujících Djs slibuje široký hudební záběr a to své pravé ořechové si najdou vyznavači hip hopu, dubstepu, housu nebo klubového techna. Pozvání na akci totiž přijali rezidenti klubu Chapeau Rouge DJs: Dug, Yofre, BA2S, Kuba Kubíček, Ezwell, chybět nebudou ani DJ Reznyk (techno.cz), Christofi, Ghost či Back. Nejen pánské publikum si zajisté užije sledování airbrush a bodypainting show od Migela (http://www.migelairbrush.cz) a pomalovat můžete nechat sebe nebo třeba svou přítelkyni. Těšit se můžete i na speciální Pink Bubble drinky za přátelské ceny.

Co dodat? Doražte si užít už tento pátek nabitý program v jednom z nejstarších pražských klubů. Výtěžek ze vstupného bude putovat na konto nadace Pink Bubble a svou přítomností podpoříte ty, kteří právě bojují se zákeřnou nemocí. Stačí jen málo, doražte na akci osobně!

Videopozvánka na akci:

fb event akce:

http://www.facebook.com/events/188922374600418/

odkazy:

http://www.chapeaurouge.cz

http://www.pinkbubble.cz

Připravila: mia/ Chapeau Rouge

 

Poslední komentáře