Zpět

Netrpělivě očekávané album projektu Drymansound - Meeting Minutes je na světě!



Také v rámci Stardustu, kde vystoupí Dryman ti přinášíme info o prvním albu, které má na starost Drymansound! Tenhle týpek v tom umí pěkně chodit! Takže čekuj info a kupuj! A bacha, je to dost očekávaný debut, tak ať na tebe ještě nějaký to album zbyde! ;)

Dryman je Mělnický multižánrový producent/DJ tvořící od roku 1999.

Svou hudbu již vydal na labelech jako Archetyp A51 , Meanbucket , Bigg Boss, Hypno 808
Owntempo ,Lamat ,Vodkaredbull ,Sublow Movement ,Cinematic , Late Harvest , Alcohola .
V jeho produkci i setech můžeš slyšet vlivy bass music , ukfunky , garage , 2step , dubstep , triphop , dnb i experimentální elektroniky.

A právě s organizací Archetyp A51  dali dohromady Meeting Minutes, který obsahuje 27 tracků na dvou CD a na vzniku se podílelo 27 hostů. Tracky od Drymansound můžeš slyšet na legendárním UK rádiu Rinse.FM.

Na prvním disku najdete kolaborace, na druhém remixy jak od Drymansound, tak od cizích producentů na Drymansound tracky. Z toho vyplývá obsáhlý seznam hostú, na kterém nechybí producenti jako Chik, Enemy, Tuco, Wbwoy, Ghonzales, Psyek nebo Crises (UK/Rinse.fm), nebo MCs jako Smack, Hugo Toxxx nebo Natzta (UK/Black Ops).

Ani žánrová rozmanitost není u Drymana samotného ničím novým, seznam hostů to jen podtrhuje, a i když převažuje 140bpm, najdeme na Meeting Minutes i house, nebo třeba drum`n`bass, ze kterého Drymansound vzešli.

Po tříleté práci Drymana a Davise proběhla 24.2.2012 release party Meeting Minutes na Bunker Party 3, kde byl promítnut i klip k tracku Devasta (ft. Smack), který můžete odteď sledovat online prostřednictvím kanálu YDNKNW.tv.

2CD Meeting Minutes objednávejte právě teď na www.drymansound.cz, nebo kupujte na A51 akcích.

Ochutnávka:

 

Drymansound - Meeting Minutes 2LP // Remix CD Snippets (A51)


 

Drymansound - Meeting Minutes 2LP // Collaboration CD Snippets (A51)

Jeho FB : http://www.facebook.com/drymansound

Jak to umí tenhle šikovnej kluk rozbalit na živo zjistíš už v pátek na Stardustu!

 

ollie

Poslední komentáře