Zpět

Nevíte co s volným večerem? Vyrazte do Chapeau na Shake!



Už tuto sobotu 17. Března se v Chapeau Rouge odehraje zbrusu nový mejdan Shake & Move, který rozduní rovnou dvě patra! Pro absolutní pohodlí všech partypeople je připravená party stage, speciální stage tentokrát zaměřená na dubstep a také sexy hostesky, které budou rozdávat příchozím welcome drink Fizz!


Shake & Move je nový koncept, který si klade za cíl přinést na party stage top DJs a druhou stage vždy zacílit na konkrétní styl, žánr nebo movement. Cílem je také, aby se každý cítil dobře. Tuhle party totiž pořádají party people pro party people. Takže se těšte na welcome drinky Fizz od sexy hostesek a mejdan až do rána!

Party stage rozehrají Spin DJs – Enemy, Noir, Rockstar a Poeta. Speciálním hostem je DJ Wich, který si dobře vybírá na jaké akci zahraje a čistě jako DJe ho neuvidíte často. Svůj exkluzivní Shake & Move set rozjede už tuto sobotu v Chapeu Rouge!

Druhá stage v underground patře bude věnovaná dubstepu a příbuzným subžánrům. Těšit se můžete opět na ty nejlepší – podzemí rozehrají Dubsteblog DJs a Woostep, neboli pět DJs a maximální madness!

Shrnuto – sobota 17. Března, Chapeau Rouge, dvě patra, 10 DJs, welcome drinks Fizz, sexy hostesky, party stage, dubstep stage, tanec, madness, konec ráno nebo vůbec!

Pozvánka Dj WICH:


Pozvánka Dj Rockstar:


Připravila: mia/ Black company

Poslední komentáře