Zpět

Nicky Romero a DVBBS v Praze na MAGNETIC Festivalu



MAGNETIC Festival, jehož jarní edice proběhne 7. 5. 2015 v hale PVA Expo v Praze, nabídne téměř deseti tisícům návštěvníků opět ta nejaktuálnější jména ze současné taneční scény. Po umělcích jako Avicii, Hardwell, Martin Garrix nebo Afrojack ulovili pořadatelé další hvězdu, kterou je Holanďan Nicky Romero – producent, dj a hrdý majitel Protocol Recordings


7. 5. 2015, PVA Expo Letňany
MAGNETIC Festival (19:30 – 06:00)
Nicky Romero, DVBBS, John Culter, Mike Hawkins, MOTi, New World Sound, Sick Individuals, Stadiumx
www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival

Nicky Romero – live at Ultra 2015: 

Druhým největším lákadlem bude bezesporu kanadské duo DVBBS, které se do Prahy vrátí přesně po roce. Hity jako Tsunami, We Were Young, Raveology nebo Immortal jsou jasným důvodem, proč se řadí mezi špičkové headlinery světových festivalů.

DVBBS – We Were Young: 

 

Pestrý seznam vystupujících potvrzují i další jména – australští New World Sound, maďarští Stadiumx a Tiëstův nedávný objev MOTi, se kterým spolupracoval na dvou skladbách, či duo Sick Individuals nebo jediný domácí rezident festivalu John Culter.

Vstupenky je možné zakoupit v základní kategorii a VIP All Inclusive, která zahrnuje vstup na VIP terasy a neomezenou konzumací alkoholických a nealkoholických nápojů po celou noc zdarma a další výhody.

Předprodej probíhá na www.ticket61.com

 

Poslední komentáře