Zpět

Nominujte DOKLUBU.cz v anketě Křišťálová lupa 2012



Už je tomu rok, co jsme spustili náš, ale hlavně váš server DOKLUBU.cz. Věříme, že svou práci děláme poctivě a pečlivě. Díky vám, našim příznivcům, jsme se stali nejnavštěvovanějším serverem ve své kategorii.

Věnujeme se klubovému životu, přinášíme pravidelné fotoreporty,  rychlé tipy na večerní programy a dobrodruhům dáváme možnost zkoumat malé i velké kluby v celé zemi. K dispozici dáváme nejúplnější party list v ČR, každý týden doporučujeme nejlepší akce a nechybí u nás ani databáze klubů a DJ's, kterou neustále doplňujeme.

Protože vám chceme být ještě blíž a víc "po ruce" fungujeme i na  mobilní verzi  m.doklubu.cz, která vám poradí vždy, když se budete ve městě nudit. Spolupracuje s GPS modulem ve vašem telefonu, takže rychle najde všechny nejbližší parties ve vašem okolí!

Věříme, že jste s našimi službami spokojeni a rádi bychom vás požádali o podporu v pravidelné české anketě KŘIŠŤÁLOVÁ LUPA. V ní právě probíhá nominační část, ve které můžete ve formuláři vyplňovat weby, které na českém internetu používáte nejraději. DOKLUBU.cz spadá do kategorie Nástroje a služby.

Pokud nás chcete podpořit, vyplňte prosím tento formulář nejpozději do 2. září.

Vaše podpora a zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a slibujeme, že DOKLUBU.cz rozhodně nenecháme usnout a budeme na něm usilovně pracovat i nadále!

Vážíme si vaší přízně!

DĚKUJEME! ;)

 

ollie

Poslední komentáře