Zpět

Nouvelle Prague oznamuje termín a partnerství s největším festivalem v Asii



Hudební showcase festival Nouvelle Prague po dvou úspěšných ročnících vstoupil do třetí roku svého trvání. Akce, která propojuje fanoušky s profesionály hudebního průmyslu, umožňuje talentovaným umělcům z domova i zámoří svojí hudební produkcí oslovit agenty a promotéry v Evropě, a přispívá tak k prolínání kultur různých částí světa

Nouvelle Prague se letos uskuteční v pátek 6. a v sobotu 7.listopadu, opět v prostorách pivovaru Staropramen na pražském Smíchově. V rámci letošního ročníku proběhne i letos konference formou diskusních panelů s předními odborníky, vyhlášení hudebních cen Nouvelle Prague 2015 i festivalová část, ve které budou k vidění nadějní interpreti z České republiky a několika zámořských zemí.

 V současné době pracuje tým Nouvelle Prague intenzivně na konkrétní podobě letošního programu. Ani během zimních měsíců však vedení Nouvelle Prague nezahálelo a uzavřelo jednání o vzájemné spolupráci s indickým festivalem Mood Indigo Livewire. Ten vznikl v roce 1971 jako studentský festival na Indickém technologickém institutu v Bombaji, během let však vyrostl v největší kulturní akciv Asii a účastní se ho umělci z několika asijských zemí. Hudební část probíhá formou několika kolové soutěže, finále pak za ohromné sledovanosti veřejnosti a podpory sponzorů v prosinci každého roku tradičně v indické Bombaji. Mood Indigo Livewire a Nouvelle Prague se pro letošní rok stali partnery, návštěvníci letošního Nouvelle Prague budou mít tak příležitost na vlastní oči vidět vítěze této významné hudební přehlídky, jímž je kapela Kraken z indického Dillí. Jejich skladba Dance Jane Dance je k slyšení zde: https://soundcloud.com/kraken10.

Detaily programu a informace o prodeji delegátských pasů a vstupenek budou oznámeny průběžně. Pro připomenutí loňského ročníku Nouvelle Prague je ke shlédnutí krátký video sestřih, který najdete zde: https://youtu.be/7PcOq1f6ztA.

Více podrobnějších informací o Nouvelle Prague najdete na:

www.nouvelleprague.com

www.facebook.com/nouvelleprague

www.twitter.com/nouvelleprague

www.soundcloud.com/nouvelleprague

www.youtube.com/nouvelleprague

www.instagram.com/nouvelleprague

Poslední komentáře