Zpět

Nová rezidentní noc Bubbles v Magnumu



Bubbles je zbrusu nová klubovka v Magnumu, která je zaměřena čistě na funky house, groovy house, pumping house a vocal house. Takže každýmu musí být jasné, že tenhle mejdan bude nabitý totálně pozitivním a našlápnutým housem!

Bubbles je nová rezidentní noc Dje Slepyho, který se na taneční scéně pohybuje již přes 20 let! House preferoval Dj Slepy vždy a zůstal mu věrný dodnes i když má asi jako každý sklony k ulítnout na drum and bassu. Svou Djskou dráhu odstartoval v klubech Wakata, Punto Azul, Újezd, NASA, Ultramarin, Fresh, Mlékojedy a v neposlední řadě White Hill na Bílé Hoře. 


Zahrál si taky čtyřhodinový ranní set na první Evolution party v roce 1999, kde před ním hráli takové hvězdy jako Colin Dale, Dave Angel, Chris Sadler, Loutka a další. Je vyznavač deep, funky, latino, happy, old school, groovy, french, pumping a disco house. V dnešní době ho potkáte nejčastěji v klubu Le Clan, kde je residentem.

Vedle Slepyho si přijde do Magnumu zahrát DJ Farrelly, který působí na scéně od roku 2002. Zpočátku ho bylo možné slyšet hrát mimo Prahu, kdy šlo hlavně o house a techno. Přelom ve vývoji však na sebe nenechal dlouho čekat a ve sběhu několika zajimavých setkání se jeho styl rozšířil o jackin house a deep house. Pravidelněji ho můžete vidět hrát v Pekelnym baru.

A do třetice si na Bubbles zahraje náš domácí residentní Dj a kamarád Funspeed. Pokud k nám do Magnumu chodíš, víš, že je to základ naší rodiny Magnum crew. Možná ale netušíš, že si poprvé zahál již ve svých 11 letech! Vyznává hlavně tech house, deep house, ale taky funky house a drum and bass. Funspeed nejčastěji vystupuje po boku Dj´s jako jsou Subgate, Nkyp, Adam Cloud, P-jay, Jakobh, Joseph Kari, Mark Twin, Farrelly, Godzi, James Lurk,Lettysix, Miss-T nebo Nejčastěji ho můežš slyšest hrát samozřejmě u nás v Magnumu, ale taky v klubech po celé ČR.

Opět se těš na luxusní zvuk, na to, že si můžeš zahrát Xbox a fotbálek od Rosengarta a dostaneš od nás taky drink za spešl price a to Long Island Ice Tea za 105,-
....a mooožná budou i bublinky ;)

Těšíme se na tebe!

★ funky,groovy,pumping,vocal house
★ videomapping projekce
★ profesionální barmani 
★ fotografie po akci na fb magnum clubu 
★ fotbálek - Rosengart
★ Xbox
★ Vstup 50,-

★REZERVACE/RESERVATION★
tel. +420 273 134 910
mail: rezervace@magnumclub.cz

www.magnumclub.cz
www.facebook.com/magnumprague

Poslední komentáře