Zpět

Nový klub s filmovou tématikou Movie´s club se představuje!



V lednu 2014 jsme otevřeli v Praze 7 – Holešovice klub se zaměřením na zlatou éru české a světové kinematografie. Je zde možné si zavzpomínat a pobavit se při pohledu na portréty slavných osobností. Nenechte se však odradit decentním prostředím, které díky interiéru působí noblesně.

Jsme klub jako každý jiný a o pořádné show u nás není nouze. U nás si najde své místo každý. Ten koho zajímají portréty osob, které poznal celý svět, se může usadit do pohodlných křesel a pokud u stolu nebude téma ke konverzaci, vždy si vzpomenete na nějaký film a věřte, že poznat všechna jména našich herců je takřka nemožné. Kdo dává  přednost originalitě našeho českého piva, může si ho vychutnat v našem salonku EXCELET.  

Bar nabízí pestrou škálu koktejlů a bohatý výběr alkoholu a každý měsíc pro vás máme přichystanou nějakou novinku. Bar také nabízí řadu výhod. V pondělí a úterý nabízíme set piva a vína vždy za zvýhodněnou cenu a jako bonus mísu kuřecích křídel na grilu nebo vybraných sýrů. Určitě stojí za zmínku, že čtvrtky jsou věnované všem ženám, které u nás mají po celou noc Mojito ZDARMA.  Máme i řadu dalších výhod a speciálních nabídek pro narozeninové oslavy, rozlučky atd. Více informací je na našich webových stránkách.

Club má dvě zajímavá specifika. Máme vždy jednou měsíčně dvě stěžejní PARTY. První je věnované clubové scéně WHITE MISSION  a už podle názvu je vždy vše bílé. Druhá naše domovská akce je HOLLYWOD OLD TIME kde se věnujeme převážně americkým šlágrům 30 let až 60 let. Hvězdy jako Connie Francis, The Chordettes, Ray Charles, Aretha Franklin, Nina Simone neřeknou na první dojem nic moc, ale jejich songy jsou věčné.

Restaurant pro Vás připravil speciality na grilu.  Jídla jsou sestavena tak, aby se každý dostatečně posilnil předtím, než si přesedne na náš bar.

ISIC pro držitele studentských karet máme unikátní nabídku a to v podobě slev 20% na veškerý sortiment. Navíc pravidelně středy jsou STUDENSKÉ PARTY, které nabízejí další řadu výhod v podobě speciálního nápojového lístku. (veškeré slevy není možné sčítat a kombinovat)

Náš kolektiv vytváří pohodovou domácí atmosféru, kde se každý alespoň na chvilku stane hvězdou svého vlastního filmu. Celková kapacita clubu je zhruba 200 osob a posadíme až 80 míst k sezení.

S pozváním do našeho klubu

Movie´s team

movies

movies

movies

movies

movies

Připravila: mia/Movie´s club

Poslední komentáře