Zpět

Nový nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE



Nový nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE doplňuje mozaiku  znovuotevřeného zeleného a designového MOSAIC HOUSE Praha.

První „zelený“ hotel a hostel v ČR MOSAIC HOUSE přináší novinku na pražskou klubovou scénu – nekuřácký La Loca MUSIC BAR & LOUNGE – a posiluje tak svou roli místa setkávání zahraničních návštěvníků Prahy s místními „fajnšmekry“ klubové hudby. Kvalitní hudba v nekuřáckém prostředí je v Praze unikátem a klub je navíc vybaven top hudební aparaturou Meyer Sound System, která nadchne interprety i posluchače.   

Svým konceptem otevřeného přízemí s hudebním barem tak MOSAIC HOUSE umožňuje setkávání lidí různých kultur z celého světa. „Na všechna hudební vystoupení nabízíme vstup zdarma. A to včetně vystoupení renomovaných skupin a DJs. Věříme, že je to skvělý způsob, jak se od ostatních hudebních barů a klubů odlišit a nabídnout návštěvníkům zajímavou alternativu,“ říká Gilles Oulevey, jednatel MOSAIC HOUSE.

„La Loca nabízí hudební program sedm dní v týdnu, přičemž na každý týden plánuje minimálně tři živá vystoupení. V prosinci se návštěvníci mohou těšit na koncerty DJ Hiffi a MC Jacob (7.12.), kteří jsou členy domácích tanečních hvězd Skyline. V La Loca zahrají vlastní klubový set. Dále vystoupí indiepopová kapela Airfare (10.12.), Deaths (20.12.), hvězdy pražské klubové scény Luno (27.12) nebo 
DJ Stevie Weenie
(23.12.). Přičemž i na všechny tyto produkce bude vstup zdarma,“ doplňuje Gilles Oulevey.

MOSAIC HOUSE vznikl v roce 2010 kompletní rekonstrukcí a změnou užívání historické budovy v sousedství Karlova náměstí. Do rekonstruovaného objektu v památkové zóně Prahy 2 se podařilo implementovat nejmodernější technologie, které mu dávají přívlastek „zelený“ a znamenají nejen úsporu elektřiny, plynu a vody, ale také funkční doplnění zelené na střeše budovy, v okolí budovy i v interiéru. Na špici zelených technologií je například získávání energie z odpadního tepla technologických zařízení zajišťujících provoz hotelu či recyklace odpadní „šedé“ vody ze sprch a umyvadel.

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, Odboru 4, Prague 2, 120 00
 
Připravila: mia/ Aspen PR

Poslední komentáře